Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 3. – 9. 5. 2021: Končno občutek napredka, … ali pač?

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Lekcije 18. tedna:

Kako v resnici prepoznamo preboj ali le spremembo, nihanje? Kako veste ali gre zgolj za kaprico ali za pomembno življenjsko spremembo? Največji izziv leta 2021 in predvsem maja bo ravno to: kaj je sprememba in kaj zgolj iskrica, ki bo ugasnila?

Napredek ali sprememba sta dve zelo različni energiji, ki prinašata zelo različne izzide. Letos smo v času nihanj, ki se bolj kot ne zdijo vrtenje v krogu in pa venomer enakega občutka omejenosti. Ta pritisk naj bi se krepil, dokler nam pač ne bo počilo po šivih, na globalnem in osebnem nivoju, saj gre za čas mogočnih sprememb. Leto 2021 bo mojstrsko, v katerem bodo spremembe še kako dolgoročne. Zdaj naj bi predvsem odkrivali kaj vse ne deluje in iskali druge poti.

Dogodki in odzivi na njih v tem tednu pred nami nam bo ponudili občutek napredka, možnosti spremembe, predvsem pa možnost izbire. Kje bi si je želeli imeti več? Kje in zakaj je morda prisoten občutek, da nimate možnosti prave izbire, ker ni nič pravega na izbiro?

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj izbirate s svojimi mislimi?
  • Kakšna oseba ste?
  • Kaj bi želeli imeti na izbiro?

UGODEN ČAS ZA:

  • Odločitev za spremembo
  • Drugačno izbiro
  • Opolnomočenje
Numerološka napoved 3. – 9. 5. 2021: Končno občutek napredka, … ali pač? 1

Število življenjske poti 1

Najprej končajte zadano, nato pričnite z nečim novim. Na nenavaden način boste imeli ponovno priložnost nekje, nekako, kjer ste že obupali.

Število življenjske poti 2

Lahko bi opazili spremembo v načinu komunikacije, predvsem tiste s seboj. Kako bi lahko bili do sebe bolj ljubeči in obenem tudi odločni?

Število življenjske poti 3

Dokler vi sami ne boste ljubeči do sebe, se tudi okolica ne bo spremenila, saj se bo venomer po vas ravnala. Bodite bolj materinski do sebe te dni.

Število življenjske poti 4

Opazujte upor, dvom ali nenavadne misli, ki bi se lahko pojavile. Kaj je pravo sporočilo za vem truščem in hrupom, ki ga sprva prinašajo?

Število življenjske poti 5

Radi imate spremembe, a tudi vas le-te lahko utrudijo. Česa ste preprosto naveličani in utrujeni, pa se prepričujete, da ni tako hudo? Zakaj?

Število življenjske poti 6

Življenje se nikoli ne ponovi. Zato se ne bojte ‘reprize’ preteklosti, razen, če si jo boste sami ustvarili. Bodite optimistični. Vse bo še v redu.

Število življenjske poti 7

Ne zahtevajte od sebe prehitro prevelikih sprememb. V tem času boste bolj kot ne usmerjeni v svojo notranjost in presojanje preteklosti.

Število življenjske poti 8

Odločnost vam ni tuja, morda vam pa zato mnogo manj ustrezata omahovanje in zavlačevanje. Kako lahko stopite ven iz začaranega kroga?

Število življenjske poti 9

Življenje se včasih vrti v krogih, včasih pa iz teh sami ne zmoremo stopiti ven. Morda je prišel čas, da se prenehate vrteti v istih ponovitvah?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem