Numerološka napoved 30.11.  – 6.12.2020: Preteklost, prihodnost – kaj boste izbrali?

Numerološka napoved 30.11.  – 6.12.2020: Preteklost, prihodnost – kaj boste izbrali?

Numerološka napoved 30.11.  – 6.12.2020: Preteklost, prihodnost – kaj boste izbrali? 7Numerološka napoved 30.11.  – 6.12.2020: Preteklost, prihodnost – kaj boste izbrali? 8Numerološka napoved 30.11.  – 6.12.2020: Preteklost, prihodnost – kaj boste izbrali? 8

Lekcije 49. tedna:  Življenje nam včasih postreže z izzivi in energijami preteklosti, da bi uvideli, da smo jih premagali. Včasih pa tudi pozabimo, da imamo pravico in možnost ne odreagirati. Prav vsake žoge nam ni treba ujeti in jo nazaj vreči ter prav tako ne vsake provokacije. Določene situacije so le situacije. Morda niso življenjsko pomembne.

Obeta se nam teden premagovanja strahu pred zdravljenjem. Zveni zanimivo, kajne? Včasih nas je lahko podzavestno strah uspeha, ponovne priložnosti in pa ozdravitve strahu – saj se zdi, da smo le prestrašeni varni pred slabim. Kadar smo v krču, v pričakovanju slabega, imamo lahko lažen občutek kontrole nad situacijo (saj mi zdaj vemo, da bo nekaj narobe šlo): Letošnje leto je prineslo mnogo potrditev, da gre vse lahko narobe na nešteto različnih načinov. A darilo leta je ravno obratno: naučili naj bi se, da tudi v najbolj ekstremnih trenutkih se najde pot.

Zdaj ni čas za utapljanje v slabih spominih. Uporabite energijo tedna, da bi se osredotočili na vse težke izzive, ki ste jih že premagali v preteklosti. Naj vam dajo moč, zagon in navdih za vse spremembe, ki jih leto 2021 prinaša.  

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj pogrešate iz preteklosti?
  • Kako lahko na bolj napreden, nov način, vpletete nauke preteklosti?
  • Kaj je pomembno, da opustite

UGODEN ČAS ZA:

  • Premagovanje strahu pred uspehom
  • Premagovanje zdravstvenih tegob
  • Okrepitev imunskega sistema

Numerološka napoved 23.11. - 29.11.2020: Rodili smo se, da bi živeli 7

Število življenjske poti 1

Naj vas potreba po več raznolikosti popelje preko idej in cilje, ki ste si jih zadali. Prehitite novo leto in si nove cilje zadajte zdaj. Naj bodo odpičeni.

Število življenjske poti 2

Pojavilo bi se lahko hrepenenje po določeni osebi iz preteklosti. Odgovorite si na vprašanje: zakaj je v preteklosti? Je čas za epilog, ali novo priložnost?

Število življenjske poti 3

Um nam lahko zelo nagaja- Kaj verjamete, pa morda z ato nimate dokaza? Mnogokrat se naš način odzivanja grai na tem, kar bi lahko bilo – ne, kar je.

Število življenjske poti 4

Postavite mejo, postavite se za sebe. Bodite odločni in ne omahujte zaradi preteklih slabših izkušenj. Vsi jih imamo. Premagajmo grenak priokus.

Število življenjske poti 5

Morda je čas, da zaprete vrata in stran vržete ključ kot pravijo? Včasih je najprej potrebno napraviti rez, nato zdraviti. Sprejmite pa tudi lepo zase.

Število življenjske poti 6

Nov val energij se čuti v zraku, kajne? Raziskujte nove priložnosti, ki ste si jih tekom letos ustvarili, pa nikoli namenili kaj veliko časa. Ne ozirajte se nazaj.

Število življenjske poti 7

Pogovor ali pogled z druge strani bi lahko zelo spremenil vaš način razmišljanja, pa tudi odločitve za prihodnost. Tokrat ne izbirajte impulzivno.

Število življenjske poti 8

Sreča in ustvarjalnost vas prežemata, zato zaplujte na tem valu. Bodite radosten otrok, ki verjame v pravljičnosti in posezite po najlepših zvezdah.

Število življenjske poti 9

Pojavil bi se lahko strah, ali pa ovire. Kako se jih boste lotili, vam lahko ponudi globok vpogled v vas same. Morda pa le ni tako, kot ste sprva menili?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem