Numerološka napoved 30.3. – 5.4.2020: Zdaj ni čas za pobeg v iluzijo. Odprite oči!

Numerološka napoved 30.3. – 5.4.2020: Zdaj ni čas za pobeg v iluzijo. Odprite oči!

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Lekcije 14. tedna: Število 14 povezujemo s Karmo in kot takšno z ne-prevzemanjem odgovornosti in pobegom pred mučnimi situacijami v življenju. Povezujemo ga tudi z nezvestobo in težjim prilagajanjem okoliščinam. Torej, ste oseba, ki hitro pobere šila in kopita in skrije za izgovor ‘ne morem’, ‘težko je’, ‘nočem se vsiljevati’, ‘če je namenjeno, bo samo steklo’ in podobno? Ko si nečesa resnično želimo, se bomo potrudili. Ali pa nam ni pomembno. Sila preprosto.

Nalijmo si čistega vina. Vsi se kdaj zapletemo v lastne izgovore in potuho, pa se tega ne zavedamo. Včasih si šele leta kasneje priznamo, da bi se lahko bolj potrudili. Zgodi se, da nam je žal in nato se obsojamo, jezimo nase. Bodimo iskreni: ko nam je nekaj ali nekdo pomemben, izgovorov ni. Gremo preko sebe, preko meja in se nam to zdi samoumevno. Ne razmišljamo o lastni žrtvi in vložku energije, časa, pozornosti, ljubezni, denarja in podobno. Vidimo le to, za čimer stremimo. Ko smo na sveže zaljubljeni, je običajno tako, da ne potrebujemo spanca, ampak si želimo ljubljene osebe, kajne?

Vse v življenju je tako. Tisti, ki živijo svoje poslanstvo, se prebudijo navdušeni nad novim dnevom. A kaj, ko to ni lahko. Zakaj pa bi moralo biti lahko?

Kaj ne spoštujemo najbolj tisto, kar smo dosegli s težkim delom? Razlika je ali stojimo na Triglavu ali na sosednjem gričku, na katerega smo se pripeljali z avtom.

Če se boste potrudili za sebe, za svoje najdražje, za človeštvo… zakaj ste se točno potlej rodili?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je vaše poslanstvo?
Kaj vas izpolnjuje?
Koga ali kaj vi izpolnjujete?

UGODEN ČAS ZA
Prekinitev potuhe in iskanja izgovorov
Bolj realen pogled na sebe
Bolj svoboden pogled na druge

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
V kriznem središču so še vedno odnosi. Kdaj zanikate svojo veličastnost, ko sprejemate manj kot zasluženo? Postavite se zase.

Število življenjske poti 2
Nekoliko bolj racionalno boste razmišljali, zato pretehtajte dejstva in si oglejte najbolj boleče situacije z dolge razdalje. Je manj hudo?

Število življenjske poti 3
Bodite bolj odločni in postavite svoje cilje višje, na vseh področjih! Morda pa bi bilo bolj dobrodošlo, da verjamete, da zmorete vse.

Število življenjske poti 4
Spremite konec. Zaključite. Ne bežite, temveč zaključite vse, s čimer odlašate. Zdaj je čas, da sprejmete dobro in nežno.

Število življenjske poti 5
Čas je za popolnoma nov začetek. Naj ne temelji na obžalovanju ali iskanju nečesa novega. Vi ste dovolj. Kajne? Bodite preprosto vi.

Število življenjske poti 6
Povežite se s sebi podobnimi v tem času. Vzemite si čas za svoje drage, in prevetrite merila kdo je in kdo ni vaš najdražji. Ste vi?

Število življenjske poti 7
Lastni um bi vam lahko nagajal. Ste oseba dejstev in statistke, a kaj, ko včasih življenje niso podatki. Doživite ga. Občutite.

Število življenjske poti 8
Nekoliko bolj boste z nogami na tleh v tem času. Idealen čas za vsa rutinska opravila in pa novo zdravo navado. Posvetite se telesu.

Število življenjske poti 9
Beg v svoj svet ne rešuje ničesar, tudi vas ne. Včasih zelo na splošno dojemate dogajanja. Ne odločate vedno vi, zato se ne umikajte.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem