Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 31. 5. – 6. 6. 2021: Obdaja nas energija mojstrstva

foto pexels.com
Oglas

Lekcije 22. tedna: 
Vsak je lahko mojster le sebe. Težka lekcija v življenju je preseči pričakovanja staršev, okolice, časa in okvirjev, v katerih smo. Letos nam ravno zato vsaj na enem področju v življenju poka po šivih. Dopustite sebi biti VI.

Vsak dan ustvarjamo sebe in vplivamo na svet okoli sebe. Se zavedamo svoje lastne moči in vpliva? Zagotovo včasih močno premalo.

Prisopihali smo v drugi mojstrski teden v letu. Število 22 simbolizira gradnjo za generacije, ki prihajajo, zato se nam v naslednjem letu obeta ključno obdobje preobrata v zgodovini človeštva.

Zdaj je čas za ključna vprašanja sebi: kdo želite biti v teh ključnih časih, ki odločajo našo prihodnost? Ste pasivni ali aktivni in do kakšne mere?

V tem času bi se lahko pojavili občutki strahu, negotovosti, tudi trme in pa želje po nečem, kar je nekoč bilo (lepo). Nostalgija je super, a nikakor ni napoved prihodnosti. Tudi lepe čase igranja v peskovniku in vožnje s pomožnimi koleščki prerastemo.

Pričnimo z vsem, kar bi si želeli, da bi se v svetu spremenilo in to spremenimo pri sebi. Morda bo potrebno globoko kopati, da bi našli določene poteze v sebi, a v pravih okoliščinah nas vse lahko prepriča tema. Prepoznavajmo svojo temo, da bi tako prižgali luč.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Mojster česa ste?
  • Mojster česa si želite biti?
  • Zakaj?
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 25. 7. 2021

UGODEN ČAS ZA:

  • Dolgoročne izbire sebe
  • Pomembno odločitev
  • Novo zdravo navado
Numerološka napoved 31. 5. – 6. 6. 2021: Obdaja nas energija mojstrstva 1

Število življenjske poti 1

Spremembe so tu, pa hrepenenje po nečem bolj poznanem tudi. Nekoliko kontradiktoren teden se vam obeta. Morda pa že veste ’tisti’ odgovor?

Število življenjske poti 2

Postaviti mejo zagotovo ni nekaj, v čemer uživate. A v tem lasu se bodo tovrstne situacije kar vrstile ena za drugo. Pogumno spregovorite.

Število življenjske poti 3

Imeli bi lahko občutek, da so se sanje ali neko mnenje sesule v prah. To ni nujno slabo. Vedno je najbolje poznati resnico in ne upati v laži.

Število življenjske poti 4

Svoje cilje postavite na višji nivo. Vedno znova jih pomikam bolj navzgor, sem prepričana, a zdaj vas obdaja prav posebna energija. Drznite si.

Število življenjske poti 5

Sprejemanje je včasih težko, predvsem kadar teče beseda o minljivosti. Vsi smo večni, a trenutek, v katerem smo je tako izmuzljiv. Pred čim bežite?

Število življenjske poti 6

Novo, ampak postane sčasoma vedno isto? Kje v življenju bi dejali, da je temu tako? Energije vas podpirajo, da izstopite ven iz tega kroga.

Število življenjske poti 7

Pridite nekomu na pol poti v pogovoru. Neko zgodbo boste popolnoma drugače doživeli in verjetno krepko spremenili svoje mnenje.

Število življenjske poti 8

Sreča in povečana kreativnost se vas držita. Zapišite tudi najbolj nenavadne ideje in zamisli. Bodite drzni, neobičajni in verjemite vase in čudeže.

Število življenjske poti 9

Mojster česa ste? Morda vam določena ogledala ne bodo všeč, odgovori ne bodo po godu, a kaj ni ravno zdaj enkraten čas za nadgradnjo vas samih?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem