Numerološka napoved 31.8. – 6.9.2020: Bodite bolj materinski do sebe

Numerološka napoved 31.8. – 6.9.2020: Bodite bolj materinski do sebe

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Lekcije 36. tedna:
Kakšna je dobra mati? Najprej bi seveda našteli, da je ljubeča, razumevajoča, topla in prisotna v življenju svojega otroka. Dodati pa je potrebno tudi, da je trdna in odločna. Okvirji, ki jih starši postavijo otroku so pomembni, saj naučijo nadobudneža, da so meje v življenju (ker so – ne morete kar poleteti na Mars), katere lahko deloma presežemo s svojim trudom. Kadar otročku prevečkrat popustimo, pa se nauči hoditi po mejah drugih, saj se jih nikoli ni naučil spoštovati.

Popuščanje je medvedova usluga – komu ste vi popuščali, pa se vam je maščevalo?

Energije v tem času še bolj nihajo, čustva postajajo močnejša. Razkrivajo se naši strahovi, jeza, pa tudi strah in želja po svobodi in pripadnosti, kar se lahko zdi v nasprotju.

Nauk, ki ga teden prinaša, je močno povezan z Ljubeznijo do sebe. Zdrava ljubezen je zmožna prenesti zavrnitev, slabo voljo, izgubo – kot pa tudi radostne trenutke. Kako se vedete do sebe, ko ste slabe volje? Kakšen je vaš notranji dvogovor?

Občutki bi nas lahko v tem času popolnoma odnesli in zanesli na pota in odločitve, ki niso najbolj tipične za nas. Dovolite si izkušnjo. Doživite. Izživite fantazijo. Užijte trenutek. Predvsem pa odidite iz situacij in odnosov, ki vas ne krepijo, ne spoštujejo in niso za vas osebno doprinos. To ni sebično. Strupa tudi ne bi spili samo zato, ker bi vam ga ponudili, kajne? Toksični odnosi so strup, ki ga zaužijete prav vsak dan (večinoma večkrat).

Načrtno si vzemite več časa za sprostitev in umiritev.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo vam gre na živce?
O kom ali čem imate negativno mnenje?
Zakaj bi to bilo vaša stvar?

UGODEN ČAS ZA
Preobrazbo telesa
Zaključek odnosa
Bolj ljubeč odnos do sebe

Numerološka napoved 31.8. – 6.9.2020: Bodite bolj materinski do sebe 7

Število življenjske poti 1
Imate srečo – imeli boste možnost preskočiti zaključevanje in skočiti v nekaj novega, a le, če se boste sami pomujali v tej smeri.

Število življenjske poti 2
Poudarek bo na medsebojnih odnosih in tistemu, ki ga gojite do sebe. Morda pa je čas, da močno preobrazite pogovor s seboj.

Število življenjske poti 3
Prebujajo se občutki nemoči iz otroštva. Morda se niste imeli možnost izraziti kot bi si želeli, ali nekega dela sebe še niste v popolnosti sprejeli. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Strah ima velike oči, noter je pa votel. Kateri del vašega življenja je votel? Če se počutite neizpolnjeni, sledite bolečini v radost.

Število življenjske poti 5
Spremembe so vedno znova aktualne, a tokrat bi se lahko zdelo, da korakate vzvratno. Imate ponovno možnost. Izkoristite jo za srečo.

Število življenjske poti 6
Ljubezen ne boli, prizadenejo nas ljudje – predvsem tisti, katerim smo najbolj zaupali. Zdaj je čas za zdravljenje največjih izdaj.

Število življenjske poti 7
Razum in čustva bi lahko bili boj stoletja te dni. Morda pa bi bilo najbolje, da preprosto počakate, da vojna urja nekoliko mine?

Število življenjske poti 8
Biti odločen ni vse. Biti moramo kristalno jasni v svoji odločitvi in izbiri.  Točno veste česa si želite, zakaj in kdaj? Kako ni vaša skrb.

Število življenjske poti 9
Življenje nikoli ne gre nazaj, rast je vedno usmerjena naprej. Kdaj boste pa bi odrasli? Vaš notranji otrok potrebuje vas kot odraslo osebo.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem