Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 4.10.2020

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Imate občutek, da se vrtite v začaranem krogu?Včasih ne gre za kazen, ne gre za karmo, niti ne za vašo nesposobnost, temveč za rast, učenje in najpomembneje, zdravljenje.Ko smo čustveno ranjeni, potrebujemo zdravljenje, podobno kot pri fizični poškodbi. Včasih si ne priznamo svojih čustev, morda se niti ne zavedamo intenzivnosti in takrat se zdi, da se neljubi dogodki ponavljajo – sporočajo nam, da potrebujemo zdravljenje.

KAJ NAS ČAKA V NEPREDVIDLJIVEM LETU 2021?

Energija dneva podpira ravno to: zdravljenje, tako čustveno kot fizično kot tudi zdravljenje uma in duha. Celostno, saj ste tudi vi celostni.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem