Išči
Generic filters
foto pexels.com

Numerološka napoved 5. – 11. 4. 2021: Karma nam nagaja

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Lekcije 14. tedna: Še en karmični teden je pred nami. Letos bodo mehanizmi bega v porastu, zato se v temu času opazujte: kako pa se vi trudite izognit pravzaprav sebi?Nekateri ljubijo rutino, drugi spet potrebujejo razburljive dogodke, da imajo občutek, da so živi. Ni prav in ni narobe, je prav in narobe za vas!Nihanja v življenju nam pomagajo prepoznati kje in na kakšen način potrebujemo varnost ter kaj nam jo pravzaprav nudi. Zato se ne zapirajte drugačnosti, dražljajem in pa vsemu, kar se zdi, da je odveč. Bo dobilo smisel, razpoznal se bo namen – če ga le želite prepoznati.V tem tednu bi se lahko prebudili tako naši kot tuji mehanizmi bega. Dopustite. Preprosto dopustite občutkom, svojim in tujim, da prenesejo sporočilo, ki ga morda ne želite slišati, ga pa potrebujete.Zdaj ni čas za zamere. Spustite pričakovanja in si zamislite, da bo vse minilo. Tudi, kar vam ni všeč.VPRAŠANJA V POMOČ: Kaj vas zelo moti te dni? Kdo vam gre na živce? S čim se vam ne ljubi ubadati?UGODEN ČAS ZA: Eksperimentiranje s hrano Spremembo Premagovanje strahuNumerološka napoved 5. – 11. 4. 2021: Karma nam nagaja 1Število življenjske poti 1 Ljubite sebe kot bi si želeli, da vas ljubijo drugi. Sprejemajte sebe kot bi si želeli, da bi vas sprejeli drugi. Sprejmite druge kot sprejemate sebe.Število življenjske poti 2 Resnica ima lahko dve zelo različni plati, kajne? Nekomu bi lahko pomagali pri razumevanju druge plati zgodbe. Ne pozabite ju tudi sebi dopustiti.Število življenjske poti 3 Si želite sreče sebi? Si drznete izraziti kaj vas osrečuje in kdo/kaj ne? Včasih imamo slabo vest in se počutimo sebični ob tem. Kaj si ne zaslužite sreče?Število življenjske poti 4 Včasih se do sebe vedete zelo mačehovsko. Ste resnično zagrešili nekaj tako neodpustljivega, da sami ne bi zaslužili svoje ljubezni in popustljivosti?Število življenjske poti 5 Opazili bi lahko več samozavesti in pa hrepenenja po nečem novem. Bodite pozorni, da ne boste le starega zavili v bova oblačila. Iščite samostojnost.Število življenjske poti 6 Kaj bi se zgodilo, če bi vsemu, kar se zdi, da pred vami beži, dopustili, odide? Morda pa za prvim vogalom nekaj mnogo boljšega čaka ravno na to…Število življenjske poti 7 Sami do sebe ste radi prezahtevni. Verjamem, da prepoznate perfekcionizem in (pre)visoke zahteve. Zdaj si dovolite več počitka in zabave.Število življenjske poti 8 Pogrevanje preteklih dogodkov, v katerih vam nekaj ni uspelo nima nobenega smisla sedaj. Raje se odločite za novo pot. Izberite nov pristop. Zdaj.Število življenjske poti 9 Spremembe so del življenja, ravno tako razočaranja. A kaj, ko včasih sami povzročamo izzid, ki nam ni všeč. Izvrstno priložnost pregleda preteklosti imate.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Video numerološka napoved 19. - 25. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 18. 4. 2021

Numerološka napoved 18. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem