Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 5. 4. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Pravijo, da je včasih potrebno izgubiti, kar imamo, da bi se naučili to ceniti.Morda pa velja tudi v drugo smer? Nečesa ne cenimo/cenijo, ker to ni, kar nas izpolnjuje.Ko vam nekdo očita, da boste za njimi še jokali, kako se počutite?Iskreno povedano, osebe, ki grozijo, da nas/vas bodo zapustile, če ni vse tako, kot one menijo, da mora biti, vas v resnici nimajo rade. Rade imajo cilj z vami.Vsak izmed nas ima pravico izbire kaj ga/jo osrečuje. Ne kratite te pravice ne sebi, ne drugim.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem