Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Numerološka napoved 5.9.2019

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Danes oprezajte za energijo, ki jo izgubljate po nepotrebnem.Mnogokrat bi pridih boljše organiziranosti ter razporeditve časa korenito prispeval k boljšemu počutju in večji produktivnosti. Kako bi se torej lahko bolj učinkovito organizirali? Prihranili boste na času in energiji. Se spomnite urnika iz osnovne šole? Morda bi vam pa pri tem zelo pomagala kratka razporeditev obveznosti, predvidenega časa, v katerem naj bi jih opravili in časovnega okvirja, v katerem naj bi se jih lotili.Obenem se samokritično vprašajte ali nemara nečesa ne prelagate, odlašate in si s tem nakopavate še več dela.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem