Numerološka napoved 6.1. do 12.1.2020: Spregovorite!

Numerološka napoved 6.1. do 12.1.2020: Spregovorite!

Lekcije 2. tedna: Nihče izmed nas ne zna misli brat. A zato obstaja magični postopek, ki pri tem pomaga. Imenuje se: pogovor. Seveda nas včasih sogovornik narobe razume ali pa nas ne želi slišati. A vedno je naša lastna odgovornost, da se potrudimo pravilno povedati in izraziti svoje mnenje. Če nam ne gre v prvo, poskusimo znova in predvsem, drugače.

Letošnje leto prinaša največ sprememb ravno na področju komunikacije ter odnosov. Drugi teden v letu bo prinesel prve namige kaj konkretno to za vas pomeni. Zdaj ni čas, da krivite druge. Vprašanje tega tedna je: kaj sem sam storil, da sem doprinesel k tej situaciji, ki mi ni všeč?

Tudi, če v vašem življenju ni nobene pereče situacije, ki bi potrebovala pogled vase, si ga vseeno privoščite. Samo leto 2020 nam bo pomagalo prepoznati drugačno plat na nas samih.

V tem času bi lahko opazili, da se je vaše mnenje o določenih osebah, navadah, načinu razmišljanja in predvsem dojemanju sveta in življenja spremenilo. Kako pa se je spremenilo vaše mnenje o vas samih?

Vedno znova se vprašajte: kako bi se tega lahko lotil/a drugače, in v tem uživajte! Raziskujte možnosti na katere še nekaj mesecev nazaj en bi niti pomislili.

VPRAŠANJA V POMOČ
Opišite sebe v petih stavkih.
Obrnite te stavke na glavo.
Kdaj ste takšni?

UGODEN ČAS ZA
Učenje tujih jezikov
Globalno povezovanje
Iskren (težek) pogovor

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Kreativno se lotite pogovora, kateremu se izogibate. Da, izogibate. Kar malo pobrskati po spominu kaj bi to lahko bilo. Morda gre za pogovor s seboj?

Število življenjske poti 2
Komunikacija je vaša vrlina, a zdaj ni čas, da jo zavirali. Včasih stre preprosto le preveč zadržani. Tokrat odločno in mirno izrazite svoje razmišljanje.

Število življenjske poti 3
Prilagodite se toku, v katerega ste ujeti. V tem hipu vam plavanje proti toku prav nič ne pomaga, saj gre za lekcijo drugačnosti. Zato bodite odprti.

Število življenjske poti 4
Uporabite ugodno energijo za romantične trenutke in predvsem za ljubezen do sebe. Ne bodite prestrogi – saj niste svoja zlobna mačeha, kajne?

Število življenjske poti 5
Določene boleče izkušnje bodo končno dobile smisel. Včasih, ko razumemo smisel, nam je lažje. Včasih pa ne. A odločitev je pravzaprav le vaša.

Število življenjske poti 6
Ko se nekaj zares odločite, to dosežete. Ste se odločili, da boste srečni, zdravi, preskrbljeni itd? Zdaj je čas za tovrstne Vaše odločitve.

Število življenjske poti 7
Zdaj je čas, da sprejmete nekaj prav posebnega za sebe. Morda si boste to darilo ljubezni dali sami, ali pa vas čaka na zelo nenavadnem mestu.

Število življenjske poti 8
Čas novih korakov in novih pričetkov. Področje? Odnosi! Če bi bili računalnik, kdaj ste nazadnje nadgradili svoj odnos do sebe in ga izboljšali?

Število življenjske poti 9
V ospredju so odnosi vseh vrst, ki pa vodijo le k enemu: k odnosu do sebe. Sami pred seboj letos ne boste mogli uiti. Zato, kar zagrizite.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja in svetovalka LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem