Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 6.7.2020

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Prava Ljubezen do sebe je tista, ki v nas prebuja samozavest in notranjo moč.Lahko bi dejali, da imajo sebični ljudje radi le sebe, in KER imajo radi le sebe, jim mnogokrat uspe dosegati več kot tistim, ki mislijo še na druge in zato dobrine delijo. Egoisti niso bolj sposobni. Le vse ‘nagrabijo’ za sebe.Ko imate sebe radi na zdrav način, se zavedate, da je vsega dovolj za vse in ne ostajate ob strani tistim, ki se na vas le sem ter tja spomnijo, običajno predvsem kadar vas potrebujejo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem