Numerološka napoved 7.9. do 13.9.2020: Resnica, ovita v iluzijo, prihaja na plano   

Numerološka napoved 7.9. do 13.9.2020: Resnica, ovita v iluzijo, prihaja na plano   

Lekcije 37. tedna:
Resnica je redko le dejstvo, ki se nas ne dotakne. O praktično vsem imamo svoje mnenje, četudi se nas vse niti ne tiče. Resnice ne določa teatralnost osebe, ki jo govori, zato pazite, da vas nekdo ne prepriča, ker je prepričljiv, naj vas prepriča, ker ima prav.

Ste suvereni v tem, kdor ste?

Suverenost izvira iz naše notranjosti. Poznamo osebe, ki so prepričane, da so izvrstne v tem, kar počnejo, pa temu v resnici ni tako – a njihova resnica je takšna kot je in karkoli boste dejali, jih ne boste premaknili. Ljudje smo neskončna tapiserija niti in vezi, zato bi lahko v praktično vsaki osebi našli narcistične motnje, tudi v sebi. Ta teden nam bo pomagal prepoznati kje smo in kje nismo suvereni, močni in dejansko kompetentni, zato opustite opazovanje drugih. Ne primerjajte se.  Ne obremenjujte se z mnenjem drugih o vas, ker je le mnenje, ne dejstvo.

Osredotočite se na svoje slabosti in šibkosti ter na način kako bi jih lahko odpravili. Za to pa jih je potrebno naprej prepoznati in sprejeti. In tu, dragi moji, se pri narcisih zatakne, saj si raje dobesedno zamislijo svojo lastno pravljico kot, da bi se soočili s seboj.

Ta teden se bodo kregale pravljice in resnica, saj število 3 simbolizira domišljijo, iluzijo in ustvarjalnost, medtem, ko število 7 označuje resnico – smo namreč v 37. tednu.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kako bi vas opisala vaša mati, kadar je jezna na vas
Kako vas doživlja vaš oče
Kako je vaše mnenje o vas

UGODEN ČAS ZA
Osebno rast
Preobrazbo omejujočih vzorcev
Čustveno zrelost

Numerološka napoved 7.9. do 13.9.2020: Resnica, ovita v iluzijo, prihaja na plano    7

Število življenjske poti 1
Pogovor bi vas utegnil ali spodbuditi ali strezniti. Če v svojem življenju nimate osebe, ki bi vam nalila čistega vina, se bo našla drugačna pot.

Število življenjske poti 2
Ne dopustite močni energiji nekoga v vaši bližini, da vas prepriča v nekaj, česar si ne želite. Vso pravico se imate sami za sebe odločiti in delovati po svoje!

Število življenjske poti 3
Strah ima velike oči, kajne? Se morda nečesa nekoliko preveč bojite? Zberite pogum in se zazrite najslabšemu možnemu izidu v oči. Vse zmorete!

Število življenjske poti 4
Dopustite toku življenja, da spontano nakaže kam vas vodi pot naprej. Ni napak, so le izkušnje. Ne oklepajte se poznanega. Če bi vedno jedli jabolka, …

Število življenjske poti 5
Čustva bodo močnejša, zato bodite vi tisti, ki nadzoruje svoje obnašanje in ne obratno. Vi ste gospodar besed, ki jih izrekate in ne obratno.

Število življenjske poti 6
Razkrivale se bodo resnice preteklosti, katerih si niste želeli priznati. Morda nosijo bolečino, morda pa pohvalo, da ste čudovita oseba. Dopustite si.

Število življenjske poti 7
Podjetno v nove izzive! Sedaj ni čas analiziranja in učenja, temveč delovanja na drugačen način. Bodite bolje organizirani in podjetni kot ste sicer in opazujte učinek.

Število življenjske poti 8
Zaključek prinaša nagrado, kateri se je potrebno odpreti. Zdaj ni čas za lastno kritiko, ravno obratno – pohvalite se, da bi si dali nov, svež zagon. Uspeh čaka.

Število življenjske poti 9
Biti samostojen zajema pogum veliko faktorjev, a kaj, ko vi svet doživljate celostno, zato vaš individualni doprinos ni jasno definiran. Uganite kaj vas čaka..

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem