Numerološka napoved 7. do 13.12.2015

foto:Gene Taylor, pixabay.com

Vihar ali blagoslov?

Lekcije 50. tedna:
Ko se nam življenje postavi na glavo in smo postavljeni pred nenadne spremembe, kako se počutimo? Ste navdušeni in prijetno razburjeni ali vas negotovost navdihuje s strahom ter grozo? Pravijo, da je najbolje se vreči v vodo in plavati – točno taka energija se nam obeta. opala čof!

Opazujmo otroka. Načeloma otroka ni ničesar strah. Načeloma? Pokažite mi otroka, ki ga nekaj zanima ali privlači, pa se tega boji. Ne, otroka ni strah. Nas odrasle je. Kaj ni zanimiva ironija življenja, kako lahko se zgodi, ko odrastemo, da se bojimo poseči po tem, kar nas zanima ali česar si želimo? 

Nobeno razočaranje ni vredno, da bi se vdali. Bolečina, izguba, žalost – vse to je del naše poti kot človek. Vsaka izkušnja nas bogati in krepi. Zato, ne begajmo stran, temveč se veselimo prav vsakega dneva posebej, užijmo vsak trenutek in v temu tednu: naj piha veter, naj prinese novo energijo –  drznite si!


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Močna nova čustva, katera ne boste zmogli zanikati. In zakaj bi jih pravzaprav? Opazujte se, prisluhnite občutkom in ne mislim. Naj energija strahu in racija prejšnjega tedna zvodeni. 

Število življenjske poti 2
Ste mnenja, da drugi več vedo kot vi? Ste prepričani? Bi koga povprašali? No, poiščimo sedaj primer nečesa, o čemer res veliko veste. Ne izražajte nezaupanja lastnemu mnenju. 

Število življenjske poti 3
Pred vami je teden, ko boste veliko bolj učinkoviti kot sicer. Zelo pomembno je, da ne izgubite smeri pred svojimi očmi. Sledite svojim ciljem in ne tujim željam. Kar pogumno!

Število življenjske poti 4
Imeli boste enkratno priložnost zares ozdraviti strah, občutek izgube in razočaranja iz preteklosti. Zato naj se vam ne mudi po opravkih – poslušajte svojo notranjost.  Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 5
Teden, ki bi lahko spominjal na tsunami. Če se vam ne zgodi nič nenadnega, če vas ne pričaka presenečenje okoli vogala, potem me zanima: ste pozabili, da ste živi? Se izmikate? 

Število življenjske poti 6
Obdobje poglabljanja odnosov in komunikacije – ampak, na drugačen način. Povejte, se imate radi? Se postavljate na enakovredno mesto, ali si le želite (navidez) mirnega odnosa? 

Število življenjske poti 7 
Dovolite si biti otrok. Naj se prebudita nagajivost in navihanost. Polepšajte si dan s kakšno norčijo. Nato pripravite presenečenje vam ljubi osebi. Kako se lahko bolj zabavate? 

Število življenjske poti 8
Znova polagate temelje, a tokrat na novih teritorijih. Izhajajte iz občutka miru. temelji, ki jih polagate vtem tednu, so trdni in stabilni. Naj bodo taki, ki vas osebno osrečujejo.

Število življenjske poti 9
Spremembe in nihanja, iz trenutka v trenutek. Dovolite si. Če vam kdo rekel, da ste tečni ali kaj podobnega, se zavedajte, da imamo prav vsi kdaj zelo vesele in kdaj bolj slabe dneve. 

Z Ljubeznijo.
LiLi SoRuM 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: