Išči
Generic filters
foto pexels.com

Numerološka napoved 8. – 14. 3. 2021: Živite svoj največji potencial

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Lekcije 10. tedna: Vsak izmed nas je vir čudežne energije. Dogodki tedna pred nami nas bodo preskušali ali mi verjamemo v lastno sposobnost, ali se sabotiramo. Število 10 (deseti teden) krepi energijo preboja, preobrata in koraka skozi vrata lastne magičnosti. Boste prestopili prag?Spremembe letošnjega leta ne bodo nujno trajnega značaja, spremenile pa bodo predvsem naše zaznavanje življenja, sveta in sebe. Naj vas dogodki tega tedna opomnijo, da je še celo življenje pred vami. Veste koliko lepega vas še čaka! Bodite pogumi in drzni v razmišljanju. Česa si še pred petimi leti ne bi mislili, da bi zmogli? Kdaj ste sebe presegli?So trenutki, ko ne verjamemo vase, pa vseeno storimo tisti korak. V tem času bi se lahko zgodilo, da ne boste verjeli vase, a vseeno dvignite svoje zaznavanje, zavedanje in način odzivanja. Vedno ste lahko boljši človek kot ste bili dan poprej.Število 10 (smo v desetem tednu) močno pomaga pri preboju na osebni ravni. Morda pa je ravno sedaj vaš čas? Kaj pa VI porečete?Le od vas je namreč odvisno!VPRAŠANJA V POMOČ: Kdo ste verjeli, da boste, ko ste bili otrok? Kdo ste? Kdo postajate?UGODEN ČAS ZA: Preobrat Spremembo smeri življenja Nov začetekNumerološka napoved 8. – 14. 3. 2021: Živite svoj največji potencial 1Število življenjske poti 1 Največje spremembe bi lahko opazili na področju komunikacije ter povezovanja. Morda pa ste skoraj raje sami (kot v slabi družbi)?Število življenjske poti 2 Ne imejte zadržkov in ne bojte se biti kdor ste. Le kako bi vas sicer vam podobni lahko prepoznali? Sijte. Zasije. V svojih odtenkih.Število življenjske poti 3 Občutka varnosti vam niče ne more podariti, še najmanj pa v negotovih časi – razen vas samih. Zaupajte v svojo lastno domiselnost. Znašli se boste.Število življenjske poti 4 Drznite si! Čeprav le v mislih. Tam se vse prične in prevečkrat tudi konča. Bodite drzni, neustavljivi; kot junak v knjigi. Vi te junak svojega življenja.Število življenjske poti 5 Čustva vas vabijo na drugo pot, jim boste sledili? Boste sledili sebi, ali pričakovanjem? Bodite romantični s seboj. Podarite sebi svojo pozornost.Število življenjske poti 6 Razum nas včasih prepričuje v nekaj povsem skreganega s srcem. Tokrat mu nekoliko bolj prisluhnite. Nekdo bi vam lahko pokazal svoj pravi obraz.Število življenjske poti 7 Bolj odločno in suvereno se spustite v pogovor, ki vam bo sicer odveč. Morda ste pa v vlogi učitelja. Močnejši se kot se počutite.Število življenjske poti 8 Brez sprejemanja nagrad ni napredka. Zelo verjetno je, da si ne vzamete dovolj časa, da bi sprejeli zaslugo za opravljeno pot. Pohvalite se.Število življenjske poti 9 Novo, staro, novo na star način? Morda se v krogih vrtite vi in ne življenje? Kater ‘krog’ boste sedaj presekali in lažje zadihali? Pogumno naprej.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Video numerološka napoved 19. - 25. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem