Numerološka napoved 9.11.2020

Numerološka napoved 9.11.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ena izmed sestavin ljubezni do sebe je samospoštovanje. Umetnost postavljanja meja je nekaj, česar se učimo tekom celotnega življenja.

Ne karajte se, če se vam zdi, da tega še ne znate storiti v vsaki situaciji. Pričnite s preprostejšimi situacijami in odnosi.

Postavljanje meja je kot urjenje mišic. Pričnite z manjšimi obtežitvami in jih utrdite. Samodisciplina je ključnega pomena. Danes postavite mejo in jo nato ohranjajte. Bodite vztrajni.

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
Numerološka napoved 9.11.2020 7

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem