NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved 9.11. do 15.11.2015

Gradimo s srčkom. Dodajmo Ljubezen.

Lekcije 46. tedna:
Velika razlika je ali nekaj počnemo, ker menimo, da moramo in to doživljamo kot obvezo, torej pritisk ALI zato, ker nas je tako vodilo naše srce. Ko sledimo svoji poti, poslanstvu ali življenjski strasti, se počutimo notranje izpolnjeni in v miru. Sicer se izčrpavamo.

”Pomembno je, da vse počnete z ljubeznijo. Tako dodate poseben pridih vsemu, česar se dotaknete. Dodate svetlobo. Dodate ljubezen.”

Ko delujemo na tak način, je energija, ki jo oddajamo prijetna in čista. Oddajamo Ljubezen in sadimo Ljubezen. Potrudimo se biti v srcu, poslušati srček in svojo dušo ter delovati na najbolj iskren način. Naša vibracija je odvisna od tega, in vemo da je pomembno, da jo višamo v tem času.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Sprejmite nov odnos pred vami. Nekdo vam ponuja roko v pomoč in oporo. Morda pa je čas, da niste sami za vse? Tega ne doživljajte kot izgubo samostojnosti, temveč kot izkazano pozornost in naklonjenost.

Število življenjske poti 2
Vaš notranji otrok želi priti do besede. Katere misli, občutke, mrda hrepenenja ste potisnili v kot pozabe, saj ste menili, da si ne zaslužite ali, da je nemogoče? Prisluhnite sebi in vrnite se v otroštvo. Kaj še ni pozdravljeno?

Število življenjske poti 3
Vedno imate zanimive zamisli, a zgodi se, da jih ne zaključite. Torej, pomagajte si z izdelanim načrtom po korakih: kako se boste lotili doseganja cilja, kdo vam lahko pomaga, kje in kako lahko o tem več izveste in naučite?

Število življenjske poti 4
Dovolite bolj drzni in odprti energiji na plano. Odprite se novim možnostim in iščite priložnosti v vsakem trenutku, da bi opustili stare omejujoče načine razmišljanja in delovanja. Zdaj je vaš čas, da uživate in ste srečni. Boste posegli po njem?

Število življenjske poti 5
Prisluhnite srcu. Poslušajte notranji glas in odločite se tako, da boste vi srečni. Ne ozirajte se stran, ne izogibajte se pogovoru, ne trudite se izmuzniti – preprosto sprejmite tudi tisto neprijetno in možnost zavrnitve.

Število življenjske poti 6
Znova se soočate z resnico. Se zavedate lastne modrosti, znanja in življenjskih izkušenj? Ste kredibilni, ali dovoljujete čustvom, da občasno zameglijo ta občutek , ki ga kriči vaš srček? Občutite. Sprejmite. Zaupajte.

Število življenjske poti 7
Sedaj je čas, da delujete. Pomembno je, da to storite na način, ki je poravnan z vašim življenjskim namenom ali poslanstvom. Radi omenjamo najvišji Jaz – kakšna pa je Najvišja oblika VAS? Delujte na najbolj korekten in obenem odločen način.

Število življenjske poti 8
Čas je, da sprejmete dobrine svojega dela tudi za sebe. Radi priskočite na pomoč drugim, tokrat razmislite kako bi lahko bili do sebe boj nežni in razumevajoči. Priložnost boste imeli za zdravljenje čustvenih ran. Bodite ljubeči do sebe in sveta.

Število življenjske poti 9
Podajte se na neko novo pustolovščino v življenju. Sprejmite izziv. Tvegajte, a poslušajte sebe. Delujte vedno znotraj okvirjev, ki so vam ne le sprejemljivi, temveč tudi osrečujoči. Prisluhnite sebi in prebudite ”Novi Jaz”.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !