Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved: Aprila stopamo v svojo moč, ali pač?

foto pixabay.com
Oglas

Leto 2020 je obdobje nihanja iz ene skrajnosti v drugo, zato nas nenadni preobrati, tako pozitivni kot negativni ne smejo presenetiti. Pa nas vseeno bodo. Aprila na nas vpliva število 8, ki pa bo vsemu temu dodalo posebno intenziteto. Govorimo o času notranje moči, manifestiranja in izbruhov ega!Zaradi močnih nihanj v energiji in preobratov, bo marsikdo v tem času pokazal pravi obraz, tudi človeštvo samo. Število 2 simbolizira povezovanje, sočutje in pa komunikacijo, zato lahko pričakujemo več podpore ali ravno obratno, popolno nesočutje in egoizem. Sebične tendence se bodo v tem času rade zakrinkale v izgovore tipa ”ne morem drugače”, ”nič ni možno storiti”, ”bog je najprej sebi brado ustvaril”,… Vsak izmed nas ima vsak dan možnost pomagati šibkejšim, pa naj gre za otroke, starejše, manjšine, ogrožene, ali pa živali, naravo in ne pozabimo na sebe: vedno imamo možnost pogledati tiste dele sebe, kateri nam niso všeč, kateri še vedno bolijo ali nas jezijo in delati na sebi.

Tekom leta pričakujmo oba ekstrema, zdaj še intenzivneje

Aprila in kasneje septembra bodo ekstremi še bolj občutni. Marsikaj se bo zdelo predobro, da bi bilo resnično in no, verjetno resnično ne bo, ali pa nas bo drobni tisk kasneje negativno presenetil. Težko ozko napovemo kaj se bo dogajalo, a vse nas bo na tak ali drugačen način postavilo na glavo. Vsa naša prepričanja in vrednote bodo testirani. Seveda menimo, da delamo dobro in ravnamo prav, a temu je težko vedno tako. Zdaj je čas povratnih informacij, ogledal in pa tudi razočaranj nad seboj.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 20. 7. 2021

Vedno imamo možnost biti boljši človek

Življenje se nikoli ne ustavi, zato ne zaspimo na preteklih lovorikah. To, da ste leta nazaj nekomu pomagali, še ne pomeni, da ste ‘mati Tereza’. In dodajmo: pomoč drugim naj bi bila samoumevna, za to v resnici ne potrebujemo pohvale. Če nekaj počnemo iz srca, je že samo to, da smo lahko pomagali, dovolj velika nagrada. ne čakajmo, da nas prosijo za pomoč – poiščimo situacije in tiste, ki so pomoči potrebni.
Hitreje manifestiramo kot sicer, zato se osredotočajmo na ljubezen, luč in pozitivno
Samo mi smo odgovorni za svoje misli in prepričanja ter lastne odzive in nihče drug. Vsi imamo svojo mejo, pri kateri nam ”poči film”, če po domače povemo – a še vedno smo za to sami odgovorni. Bodite modri in ”pozitivno preračunljivi” – že zjutraj pričnite dan s pozitivno mislijo. Bodite pozorni na strah, na jezo, na negativne vibracije. Ko se pojavijo, jih ozavestite, nato pa preusmerite energijo v bolj pozitivne vode. Vi izbirate svoje misli, ne one vas.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 1. 8. 2021
Kadar smo v skrbeh, nižamo svojo vibracijo. Seveda nas vse skrbijo izzivi, a pomembno je, da se  osredotočamo na tisto dobro, ki nas obdaja. Zavedati se je potrebno, da v tem času hitreje manifestiramo – tudi tisto, česar si ne želimo. Strah doživljamo kot resničen, zato hitro prikličemo ravno tisti scenarij, kateremu se želimo izogniti. Zato bodite še posebno pozorni o čem razmišljate ter čemu namenjate pozornost.

Ozaveščamo strah iz preteklosti, prednikov in preteklih življenj

Stopamo v čas pogleda nazaj, v preteklost, ki naj bi nas podučil kako bolje izbirati danes za prihodnost. Število 4 (april je četrti mesec) povezujemo s predniki, z zemljo in pa s fizičnim telesom, tudi zdravjem. Možni so izbruhi bolezni, stanji in pa simptomi, za katere smo morda menili, da so stvar preteklosti. Na duhovni ravni govorimo o času, ko smo močneje povezani s svojimi predniki in prejšnjimi življenji, zato bi se lahko pojavili občutki, misli in tudi strah, ki bo nenavaden, ali pa se ne bo zdel nam lasten. Ozavestimo, predelajmo nauk in pojdimo prihodnosti naprej. Ne vdajajte se spominom, predvsem, če vas polnijo z žalostjo. Znova opozarjam: manifestiramo močneje in za dalj časa kot sicer.

Kaj se dogaja na osebni ravni

Naše vrednote, načela, prepričanja in pa vse, česar se bojimo, bodo v ospredju. Same situacije nas bodo v praksi preskušale ali smo mož beseda, ali smo sočutni, se sploh ozremo po drugih in kako dojemamo sebe. Kot večkrat povedano: lahko gre v katerikoli smeri, v katerikoli ekstrem, tudi v oba naenkrat.Ne bojmo se izzivov pred nami. Še kaj hujšega smo prestali, ni res? Ohranjajte pozitiven pogled nase, na svet, na prihodnost. Ko pridejo težki trenutki, si vzemite čas za sebe in počnite tisto, kar vas krepi in vam pomaga. Spomnite se, da vas zagotovo še veliko (ali pa vsaj nekaj) lepega čaka. Naj bo to čas, ko spoznavamo predvsem sami sebe.Vse dobro vam želim, LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem