Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved: Februar najbolj romantičen mesec leta!

foto pexels.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Drugi mesec v letu še bolj izpostavlja medsebojne odnose! Opazili boste lahko spremembe v komunikaciji, načinu izbire oseb v svoji okolici ter predvsem v novem, drugačnem notranjem dvogovoru.Najbolj pomemben odnos, ki ga gojimo, je odnos z nami samimi. Samo sami s seboj prebijete prav vsak dan svojega življenja. Vse ostale osebe, pa jih imate lahko še tako radi, so z vami le en del poti. Zato je ključnega pomena, da spoznate sebe.Ko smo zaljubljeni se trudimo vse izvedeti o drugi osebi. Porajajo se vprašanja kot kaj mu/ji je všeč, kdo in kaj so, pravzaprav. Na ta vprašanja moramo najprej znati odgovoriti za sebe. Februarja pričenjamo pomemben cikel dela na sebi zato v tokratnem numerološkem mesečniku nekaj več vprašanj vam v pomoč.

Najprej spoznajte sebe

Seveda smo mnenja, da o sebi vse vemo. Koliko časa namenjate vprašanjem tipa: kdo ste? Kdo želite biti? Ste takšna oseba kot menite? Kaj je vam všeč ter zakaj? Kakšnega odnosa si želite? Na svojih predavanjih in delavnicah zelo rada uporabljam primere iz vsakdanjega življenja. Denimo recimo pitje kave. Običajno jo pijemo na en način, za katerega smo se nekoč odločili, da je najboljši, ali pa je šlo preprosto za priljubljenost napitka. Običajno to postane navada. Jo pijete brez vsega ali jo obogatite z mlekom, s smetano, sladkorjem, morda dodate malo kakava, cimeta? Zdaj je na policah skorajda nešteto različnih vrst veganskega mleka, ki to izbiro še razširijo. Kdaj ste nazadnje eksperimentirali s kavo?In v življenju: bi dejali, da poskušate nove stvari, izzive, načine razmišljanja in delovanja, ali bolj kot ne preživite dani dan in razburljive izkušnje prelagate?V osebnih coachingih zelo rada postavim vprašanje takole: predstavljajte si, da sem Marsovec. Ravnokar sem pristala na Zemlji, sem lepe zelene barve, hecnih poševnih oči in vse mi je novo. Nič mi ni jasno. Kako bi mi opisali kdo in kaj ste vi, kako delujete, kaj potrebujete, kaj vas osrečuje ter kaj pije vašo energijo?
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 20. 5. 2021

Meje niso le ograja za ovce

V tem mesecu se pripravite na napad na vaše meje. To pomeni, da bodo vaši domači in bližnji želeli prehajati preko le-teh. Morda tudi nadrejeni v službi. Pravzaprav jim bodite hvaležni. Kadarkoli smo takole na preizkušnji, pravzaprav lahko konkretno preverimo kakšno vrednost polagamo na lastne meje. Kje so vaše meje in ali jih resnično vzdržujete? Zakaj popustite kadar se tako odločite?Mnogokrat zavoljo ljubezni potrpimo, s čimer seveda ni nič narobe. Dokler ljubezen do drugih ne pomeni sovraštva do sebe. Prav je, da se medsebojno sprejemamo, upoštevamo in spoštujemo, a le dokler s tem ne zavračamo sebe. Vsak odnos je igra vlog. Prav vsak odnos je neke vrste ‘daj-dam’. V tem času bi se lahko tisti odnosi, kjer ena oseba izrazito daje, druga pa (nehvaležno) sprejema, krepko skrhali ali pa se vsaj izpostavili. Leta 2019 sem opozarjala na čustvene vampirje in manipulatorje. Februarja se bodo prebudili.

Ogledala bodo vsepovsod

Pravijo, da nam boleči odnosi podarijo najboljša ogledala nas samih. Le takrat se resnično izkaže kdo smo, v naši najlepši ali najslabši luči. Še vsi smo se odločali ter odreagirali slabše kot bi lahko – pa še bomo, saj smo le človek. Bistvo ogledal, ki jih bomo deležni februarja ne bo kritika, ampak usmeritev. Preden se prične marec si odgovorite: kako sem lahko bolj kvalitetna druga polovica odnosa? Odsev naših izbir pa nas čaka na prav vsakem koraku. In veste kaj je dobra novica? Še vedno imate izbiro!

Februar bo mesec čustev, doma in domačnosti.

Naša čustva bodo glasnejša in pričakujemo lahko tudi več potrebe po bližini. Strah pred tem, da bi ostali sami, bi se tako lahko okrepil. Seveda pa to pomeni tudi ravno nasprotno: februar bo tokrat resnično najbolj romantičen mesec leta!Kaj za vas osebno pomeni beseda ‘doma’? Za nekatere je to bivališče, kjer živijo, za nekatere je to narava, za nekatere celo oseba, ki jim daje občutek topline, varnosti, ljubezni, sprejetosti in enakosti ter občutek, da so ‘doma’.
Mogoče te zanima  Video numerološka napoved 24. - 30. 5. 2021
No, osebam, ki so odraščala v nasilnem ali hladnem domu, ali nemara celo brez, pa občutek ‘doma’ ne vzbuja občutka varnosti. Zdaj je čas, da te osebe nežno poskrbijo za sebe kot bi si želeli, da bi bilo za njih poskrbljeno v njihovem otroštvu. Veliko se govori o našem notranjem otroku. Tudi notranje starše imamo in sami sebi smo lahko mama in oče. Bodite do sebe ljubeči in poskrbite za preplašene dele sebe.

Obrnite na glavo

Število 2, ki nas bo spremljajo celotno leto simbolizira tudi pogled druge plati zgodbe. Kaj, če bi na tisto, kar vas najbolj mit, pogledali s popolnoma obratne perspektive in našli nekaj pozitivnega?Prepustite se energijam februarja, ki vas bodo opomnile, da se Ljubezen prične z zdravo in brezpogojno ljubeznijo tako do sebe kot do drugih. Zato se odprite sprejemanju in dajanju ter to dve energiji enostavno uravnovesite.Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem