Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved: Junij 2020 prinaša drugačno možnost na obstoječem terenu

foto pexels.com
Oglas

Število 6 (junij) bo postreglo z več hrepenenja po bližini, po romantiki, povezovanju, predaji in čustvenosti. Samski bodite pozorni na nove osebe, vezani pa na morebitne razpoke v odnosih, saj bodo le-te še bolj boleče.Srca ne moremo preslepiti, pravijo. Lepe besede lahko prepričajo, zaslepijo, a čustva se zaigrati ne da. Seveda čustveni vampirji in manipulatorji obvladajo sceno, če lahko po domače rečem. Vsi smo se že kdaj pustili zmanipulirati, v lepo smer sladkim besedam, ali v grdo z ustrahovanjem.Junija bomo imeli ponovno priložnost tam, kjer nismo znali ali zmogli imeti sebe dovolj radi, da bi trezneje gledali na s čustvi prežeto situacijo. Ko si nečesa želimo, seveda hitreje verjamemo praznim obljubam, pa naj gre za besede ljubezni ali prodajo globinskega sesalca. Če se nečesa bojimo, bomo prej verjeli, da je nevarnost hujša kot je. Um nam kaj hitro postreže s slikovnim gradivom – naj gre za prizor poroke ali pa nečesa groznega. Naša domišljija ne pozna meja in je vedno aktivna.Kje pa ste v vsej tej zgodbi vi? Kaj vi menite? Česa si želite in ali res to prejemate? Junija bomo pretehtali naše dolgoletne odnose, navade, zanimanja, službo, okolje… vse, kar je že več let z nami. Odzivali se bomo bolj čustveno, zato občutki kot: ”ne morem več”, ”dovolj je”, ”ne zmorem” in seveda tudi ”hočem takoj”, ”kako je super, kot še nikoli poprej” ne bodo nič nenavadnega.Proti koncu junija bomo lažje razumeli morebitne izbruhe drame, čustev in strasti. Svoje in tuje. V ospredju bodo partnerski in družinski odnosi ter večletni poslovni odnosi. No, pa saj vemo, da je celo leto 2020 v znamenju odnosov.

Mogoče te zanima  Intuicija kot šesti čut
Nepričakovane situacije so pravzaprav enkratna priložnost, da preko svojega odziva (vesel, jezen, pozitiven ali negativen) spoznavate sebe. Težko bi pričakovalo mlačen, neopredeljen odziv. Hitro bomo jezni, ali veseli, ali pa bomo imeli mnenje o zadevah, ki se nas popolnoma nič ne tičejo.

Bodite sočutni

Vsi se bomo malo lovili junija, tudi vi, tudi jaz, tudi tisti, ki vam niso simpatični. Marsikatera beseda bo izrečena v strasti trenutka, zato ne verjemite obljubam, dokler se ne pričnejo izpolnjevati. Tudi svojim ne. 😉

Ljubezen do sebe je rdeča nit

Ljubezen do sebe vključuje tudi odgovornost do sebe. Kadar vemo, da nam neke vrste hrana škoduje, pa jo še vedno jemo, smo sami zaslužni za posledice, kajne? Enako velja za osebe, ki nas obdajajo.Uporabite junij za lepe trenutke povezovanja, uravnovešanja energij, povezovanja s seboj, svojimi globinami, da bi se lahko povezali s tistim globalnim svetom, kjer ste vi doma.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem