Išči
Generic filters
Olichel / Pixabay

Numerološka napoved Maj 2019: Maja bo pokalo po šivih!

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Obeta se nam zanima kombinacija vpliva števil 2019 (leto), 5 (maj) in 8 (vibracija maja v letu 2019). Na kratko: nihanja, potreba po svobodi, izzivi ega in pa preboji, preobrati ter intenzivno doživljanje!Obstajajo obdobja v katerih se vse premika počasi in lenobno. Če smo iskreni, že nekaj časa ni bilo takšnega obdobja, kajne? Zdi se, da iz ponedeljka pademo v petek, vikend izgine, pa smo spet prvega naslednji mesec in ravnokar je bilo novo leto.Maj bo oddajal podobno energijo.

OPOZORILO!

Obdaja nas močna energija manifestiranja, zato bodo naša dejanja imela močnejši učinek kot sicer. To bo predvsem opazno na področju boja za premoč.Na svetovnem odru bomo opazili povečano aktivnost gibanj za zaščito zatiranih in pa seveda tudi aktivnosti samih zatiranih in manjšin. Zdelo se bo, da (nam) poka po šivih in prva krhanja dosedanjih sistemov bodo tako očitna, da jih ne bo več moč zanikati. Seveda pa se bodo osebe na položaju oblasti odzvale z mero še agresije in obrambe.Podobno velja v medsebojnih odnosih. Če imate opravka z bully-ji, lahko pričakujete, da bodo občutili večjo potrebo po dokazovanju svoje moči. Morda boste to opazili tudi pri sebi – vsem nam bo ego nagajal. To ni nujno slabo! Predvsem tisti, ki se težko postavijo za sebe in le stežka izrazijo svoje mnenje, kadar se ne strinjajo, bodo tako lažje zbrali pogum.

KAJ TO POMENI ZA VAS OSEBNO?

Prevzemite odgovornost za vse, s čimer niste zadovoljni. Ne krivite drugih, ampak se lotite spremembe, ki si je želite. Bodite aktivni. V odnosih na spoštljiv način spregovorite o svojih pogledih, potrebah in pričakovanjih. Kot del kolektivne zavesti pa se zavedajte lastne moči. Ne govorim o obsojanju in prerekanju preko socialnih omrežjih (priljubljena aktivnost zadnjega časa), saj tako sovraštvo le podpihujemo. Na energijski ravni se poravnajte s svetlobo, ljubeznijo in pravičnostjo. Veliko se dogaja naokoli po svetu, lakota, vojne, naravne katastrofe, trenutno težko sledimo vsem žariščem, kaj šele, da bi lahko pomagali vsem. Ne pozabimo pa, da že pozitivna misel lahko zdravi. In jeza škoduje. Ko je nekdo jezen na nas, to kar malo čutimo, ker energija kar puhti, kajne? Naj od vas ”puhti” Ljubezen.

♥Te zanima katere so tvoje življenjske lekcije in karmični dolgovi ter kaj govori tvoj dan rojstva o tebi? Potem je Premium numerološka analiza prava zate. V mesecu maju 37% popust. Več: TUKAJ♥

STRASTNO BO!

Doživljanje bo intenzivnejše in z njim seveda tudi naša lastna strast. Prisluhnite svojemu telesu in občutkom. Odprite se drugačnosti in presegajte predsodke. Ne govorim samo o (spolni) intimi, ampak tudi naših lastnih vzorcih. Kdo je rekel, da nečesa ne zmorete? Morda je to veljalo nekoč, in sedaj ne več.Raziskujte ogenj, ki v vas gori. Če le tli, naložite nanj kvalitetna drva in se okrepite. Ne obsojajte občutkov, ki se prebujajo znotraj vas, ampak jim prisluhnite. Kaj vam vaši prvinski nagoni v tem času sporočajo? Ste zaspali v svojem življenju, ste morebiti ujeti v rutino ali pa se niti ne posvečate sebi dovolj, da bi si priznali, da ste srečni ali ravno obratno, nezadovoljni?

SAMOZAVEST SERIJSKO

Obeta se čas okrepitve notranje moči in občutka lastne vrednosti. Zunanja potrditev vas lahko poboža, a v resnici potrebujete lastno. Pohvalite se za svoje dosežke, prepoznavajte področja, kjer pa je potrebno še dela na sebi in si maja ravno za to vzemite čas. Postavite mejo – tudi sebi.
Samodisciplina je pomemben del odraščanja, in le tako lahko presežemo lastno nezrelost. Z doslednostjo.
UGODEN MESEC ZA: Potovanja Spremembo pričeske in/ali načina oblačenja Strastne trenutke Eksperimentiranje Okrepitev samozavestiMesečnik za maj je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem