Numerološka napoved od 1.4. do 7.4.2019

Numerološka napoved od 1.4. do 7.4.2019

Se v begu skriva svoboda?

Lekcije 14. tedna:
Skušnjave se lahko pojavijo kjerkoli in kadarkoli. Včasih v bolj nedolžni obliki sladkarije, s katero se ‘pregrešimo’ kadar smo na dieti ali pa v obliki želje po spremembi in hrepenenju po svobodi, kadar bi se bilo potrebno soočiti z nečim neprijetnim. Seveda čutimo, da potrebujemo spremembo, odmik, nekaj novega, prostor za dihat – a ni vedno tisto, kar čutimo tudi to, kar potrebujemo. Saj vsi vemo, da včasih ‘čutimo’, da je McDonald’s (ali podobno nezdrava hrana) najboljša izbira, po kateri hrepeni naše telo.

Svoboda naj bi bila temeljna človeška pravica, a kaj, ko se tako velikokrat počutimo ujete v spone sistema, kajne? Ne moremo kar odkorakati in se ograditi od družbe, brez interakcije in določenih pravil, zakonov in zahtev, ki se nas dotikajo.

Zato včasih svobodo iščemo tam ali pa na način, ki je pravzaprav beg in ne prava svoboda. Tako kot se prava moč ne skriva v pesteh prepotentneža, se tudi svoboda ne v nenehnih spremembah.

Pravijo, da kamorkoli gremo, sebe vzamemo s seboj. Res je tako.

Zato bo ta teden postregel z veliko dokazili tistega jaza, ki potuje z vami vsepovsod in vse močnejšo željo po spremembi v nek drugačen jaz, oziroma v nekoga, ki niste vi.

Uporabite to energijo, da bi presegali omejitve in svoje dvome. Ne zapravljajte je za to, da bi se izmikali odgovornostim. Posoda se ne bo pomila sama, saj veste. Podobno določene obveze, s katerimi odlašate, ne bodo izginile. Ravnajte odgovorno predvsem takrat, ko bo najbolj mamljivo ravnati nekoliko pubertetniško.

Obeta se nam teden, v katerem se bomo želeli gibati, zato ne načrtujte daljših, dolgo urnih predavanj, ampak raje kolesarjenje.

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

VPRAŠANJA V POMOČ
Komu ali čemu se izogibate?
Kateri del sebe zatirate?
Se počutite ujeti?
Ravnate odgovorno kadar pod stresom?

UGODEN ČAS ZA
Novo športno dejavnost
Učenje tujega jezika
Spremembo

Število življenjske poti 1
Čustva bodo tista zaradi česar si boste najverjetneje premislili. Možna je popolnoma nova smer, ki pa bo sumljivo spominjala na že prehojeno.

Število življenjske poti 2
Poslušajte opozorila uma, ki vam svetujejo, da bodite previdni. Nečesa še ne veste ali pa nikakor ne razberete pomena besed med vrsticami.

Število življenjske poti 3
Razmišljajte bolj neobičajno in pojdite ven iz ustaljenih načrtov. Kako ste lahko nekonvencionalni in inovativni? Kreativnost je vaš dar, uporabite ga!

Število življenjske poti 4
Urite se v sprejemanju, zato ta teden obmirujte in ne iščite ”izgovorov” kako vam ni hudega in ničesar ne potrebujete. Sprejemajte dobro za sebe.

Število življenjske poti 5
Obilo novega se odpira pred vami. Izberite tiste poti, ki vam prinašajo napredek in so nepoznane, morda celo nenavadne. Stopite v novo!

Število življenjske poti 6
Pogovorite se sami s seboj. Je čas za svobodo ali jarem? Kolikokrat žrtvujete sebe, da bi bil mir pri hiši? Kaj mir v vašem srcu ni pomemben?

Število življenjske poti 7
Bodite bolj sproščeni in navihani te dni. Vsak dan se odločite, da boste dobre volje in tako tudi ostajajte prešerno razpoloženi. Presenečenje vas čaka.

Število življenjske poti 8
Namenite nekaj več časa svojemu zdravju in delovnim navadam. Kako ste lahko bolj učinkoviti, a brez dodatnega naprezanja? Počivajte.

Število življenjske poti 9
Vaše razpoloženje bi lahko primerjali z aprilskim vremenom. Nihanja so fantastična priložnost, da odkrijete dele sebe, katerih še ne poznate.

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem