FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 1.5. do 7.5.2017

Sprejmi sebe, da bi te Življenje obogatilo!

Lekcije 18. tedna:
Življenje vse prevečkrat lahko občutimo kot borbo ali kot krivično. Kaj pa, če se motimo? Kaj pa, če naš lastni upor, prepričanja in odzivi kreirajo naše počutje? Ko sprejmemo vse tiste dele sebe, ki jih ne ljubimo, postane življenje lažje. Ker smo pravzraprav mi lažji.

Dvignimo svojo zavest in zaupanje.

Ne glede na vse izzive, težave, razočaranja, potrudimo se zaupati, da bomo zmogli vse premagati. Pravzaprav pa v tem tednu ne govorimo o energiji premagovanja težav ali strahu ali nezaupanja, saj sama besedna zveza prinaša negativno, pravzaprav agresivno vibracijo. Premagati. Zveni grobo, kajne?

Ta teden nam prinaša zdravljenje preko sprejemanja sebe in preko ozaveščanja kdo smo in česa si želimo. Torej, bolj odločno in natančno definirajte sebe.


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki spoštuje individualizem. Osebam okoli vas lahko pomagate pri prepoznavanju njihovih vrlin. Pomembno pa je, da vi izrazite sebe in živite svoj cilj.

Število življenjske poti 2
Ne podrejajte svojih želja. Sledite sebi in si odpustite, da niste dosegali ali izpolnjevali tujih pričakovanj. Seveda tudi svojih. Čudoviti ste. Sprejmite se v celoti.

Število življenjske poti 3
Izrazite svojo kreativo na drugačen način. Na popolnoma nov način bodite vi. Morda boste opazili, da želite drugačen zunanji izgled. Bodite igrivi. Tu leži zdravljenje.

Število življenjske poti 4
Posvetite se svojemu fizičnemu telesu. Kaj vam počutje sporoča? Če ste nemirni, pojdite sami v naravo. Sedite na koreninah drevesa. Ta teden pijte več vode.

Število življenjske poti 5
Čas je za zdravljenje preko osvoboditve. Dovolj je bilo omejitev in obžalovanj. Sprejmite sedanjost in razmislite kako lahko spremenite prihodnost. Čas je za novi jaz.

Število življenjske poti 6
Možno je, da bodo prišla na plan pozabljena čustva. Potrebna so prepoznavanja in zdravljenja, niso pa sporočilo o prihodnosti. So usmeritev. Bodite previdni.

Število življenjske poti 7
Lažje boste spremenili tiste miselne vzorce, ki vas zavirajo. Opazujte svoje odzive in jih preprosto vztrajno spreminjajte. Vaja dela mojstra, zato ne obupajte.

Število življenjske poti 8
Fantastičen čas manifestiranja in zdravljenja zavesti pomanjkanja. Stopite ven iz starih energij in posezite po naravnost neverjetnem. Zdaj je čas za vaš uspeh.

Število življenjske poti 9
Obilo zdravilne energije vas obdaja, kar se lahko odraža tudi v razdražljivosti. Opazujte s čim (in s kom) ne resonirate več. Seveda se lahko odmaknete brez opravičevanja.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !