Išči
Generic filters
numerologija
foto:youtube.com

Numerološka napoved od 1.8. do 7.8.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Si drznete poseči po sanjah?

Lekcije 31. tedna: Mnogokrat slutimo kaj bi nas osrečilo, pa si ne drznemo niti upati, da bi se nam to lahko uresničilo. Sedaj je čas, da vse zadržke zakopljemo za vedno!Otrok verjame z vsem srcem, zato se tudi z vsem bitjem osredotoči na zadano.Opazujte otroka, ki si želi čokolado… Celostno je prisoten v danem trenutku. Ne obremenjuje se z našim mnenjem (da čokolada ni zdrava) ali mnenjem okolice (dolga vrsta oseb za nami pri blagajni). Osredotočen je na čokolado. Njegov pristop je lahko zelo vljuden, deležni smo lahko najbolj prijaznih pogledov ali pa celo joka in jeze; a zagotovo lahko pričakujemo, da ne bo kar odnehal.

Vprašajte se: zakaj ste odnehali? Ste manj zagnani?

Predramite se!Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
Število življenjske poti 1 Obeta se vam izjemno razgiban teden. Zelo verjetno je, da bosta razprli svoja krila in premaknili način razmišljanja na naravnost revolucionaren način.Število življenjske poti 2 Prisluhnite željam vašega srca in ne pričakovanjem drugih. Prav je, da smo uvidevni. Nikakor pa ne zadušite svojih občutkov ter hrepenenj zaradi pritiska okolice.Število življenjske poti 3 Opazujte ali znotraj sebe ne zaznate upor. Nato se vanj poglobite (če ga zasledite). Na kaj vas spominja? Katera situacija iz preteklosti vas je zdramila? Zaključite.Število življenjske poti 4 Ne odlašajte več z odločitvami ali potrebnimi koraki naprej. Sedaj ste vi na potezi. Ne čakajte na druge. Odločite se in bodite v tem trdni. Obrestovalo se vam bo.Število življenjske poti 5 Včasih je najprej potrebno spustiti in nato sprejeti novo. Ste v času prepoznavanja zaključkov okoli sebe. Naj vam prinesejo več svobode. Sledite svojemu občutku.Število življenjske poti 6 Sedaj je čas, da sprejmete tujo naklonjenost in pozornost. Jo sploh opazite? Kako se počutite? Naj vam ne bo ob tem nerodno. Odprite srček. Sprejmite dobro.Število življenjske poti 7 Dovolite si otroško radovedno raziskovanje svojega potenciala. Zelo ste zahtevni do sebe, zelo dobro veste v čem ste dobri. V čem pa resnično uživate?Število življenjske poti 8 Polagate temelje novega življenja in novega jaza. Kdo ste in kdo želite biti? Morda pa ste že ‘tam’, a tega ne opazite? Spremembe tega tedna bodo trajne.Število življenjske poti 9 Prisluhnite šepetanju notranjega otroka. Na kaj, kar vam je bilo v otroštvu zelo pomembno, ste pozabili ali zanemarili? Obnovite svojo notranjo strast.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem