FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 1.8. do 7.8.2016

Si drznete poseči po sanjah?

Lekcije 31. tedna:
Mnogokrat slutimo kaj bi nas osrečilo, pa si ne drznemo niti upati, da bi se nam to lahko uresničilo. Sedaj je čas, da vse zadržke zakopljemo za vedno!

Otrok verjame z vsem srcem, zato se tudi z vsem bitjem osredotoči na zadano.

Opazujte otroka, ki si želi čokolado… Celostno je prisoten v danem trenutku. Ne obremenjuje se z našim mnenjem (da čokolada ni zdrava) ali mnenjem okolice (dolga vrsta oseb za nami pri blagajni). Osredotočen je na čokolado. Njegov pristop je lahko zelo vljuden, deležni smo lahko najbolj prijaznih pogledov ali pa celo joka in jeze; a zagotovo lahko pričakujemo, da ne bo kar odnehal.

Vprašajte se: zakaj ste odnehali? Ste manj zagnani?

Predramite se!

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9


Število življenjske poti 1
Obeta se vam izjemno razgiban teden. Zelo verjetno je, da bosta razprli svoja krila in premaknili način razmišljanja na naravnost revolucionaren način.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite željam vašega srca in ne pričakovanjem drugih. Prav je, da smo uvidevni. Nikakor pa ne zadušite svojih občutkov ter hrepenenj zaradi pritiska okolice.

Število življenjske poti 3
Opazujte ali znotraj sebe ne zaznate upor. Nato se vanj poglobite (če ga zasledite). Na kaj vas spominja? Katera situacija iz preteklosti vas je zdramila? Zaključite.

Število življenjske poti 4
Ne odlašajte več z odločitvami ali potrebnimi koraki naprej. Sedaj ste vi na potezi. Ne čakajte na druge. Odločite se in bodite v tem trdni. Obrestovalo se vam bo.

Število življenjske poti 5
Včasih je najprej potrebno spustiti in nato sprejeti novo. Ste v času prepoznavanja zaključkov okoli sebe. Naj vam prinesejo več svobode. Sledite svojemu občutku.

Število življenjske poti 6
Sedaj je čas, da sprejmete tujo naklonjenost in pozornost. Jo sploh opazite? Kako se počutite? Naj vam ne bo ob tem nerodno. Odprite srček. Sprejmite dobro.

Število življenjske poti 7
Dovolite si otroško radovedno raziskovanje svojega potenciala. Zelo ste zahtevni do sebe, zelo dobro veste v čem ste dobri. V čem pa resnično uživate?

Število življenjske poti 8
Polagate temelje novega življenja in novega jaza. Kdo ste in kdo želite biti? Morda pa ste že ‘tam’, a tega ne opazite? Spremembe tega tedna bodo trajne.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite šepetanju notranjega otroka. Na kaj, kar vam je bilo v otroštvu zelo pomembno, ste pozabili ali zanemarili? Obnovite svojo notranjo strast.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !