FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 10.10. do 16.10.2016

Odločajmo se po pameti.

Lekcije 41. tedna:
Obžalujete kakšno odločitev?
Naučite se iz nje. Kakšen občutek je bil, ko ste se odločali? Morda ste bili prenagli, morda ste si zatiskali oči pred dejstvi, morda pa vam je intuicija govorila, da nekaj ni v redu, pa je niste upoštevali itd. Opazujte kaj je tisto, zaradi česar je bila izbira (navidez) napačna.

Vsaka odločitev je naša.

Tudi, ko se ne odločimo, ko omahujemo in prelagamo odločitev na drugo osebo, se odločimo. Z vsako besedo kažemo svoj odnos do sebe in okolice. Opazujmo se in razmislimo na kakšen način lahko dvignemo nivo kvalitete sebi. Ne drugim. Ne tuhtajmo kaj in kako bi morala soseda ali prijatelj ravnati. Posvetimo se sebi in svojim izbiram.

Včasih se obnašamo kot, da vse kar obstaja, je preteklost. Življenja še ni konec. Ustvarjajmo dobro za sebe in za generacije, ki prihajajo.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Novosti na čustvenem področju se bodo izkazale pravzaprav za pogreto juhico. Česa še niste preboleli ali spustili? Ta teden se vračate v preteklost. Pogovor bo potreben.

Število življenjske poti 2
Resnica osvobaja, a zgolj in samo kadar je naša. Kakšna je vaša osebna Resnica, in ne tista, ki jo od vas pričakujejo drugi? Morda pa vi ne razmišljate na takšen način?

Število življenjske poti 3
Odprite se novim priložnostim in jim dajte možnost. Velika verjetnost je, da ste zgolj preveč previdni. Ne omejujte se. Prihodnost prinaša neomejene možnosti. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Ne nosite preteklosti s seboj. Naj se občutek previdnosti ne razraste v strah ali paranojo. Zagotovo boste vsemu kos, ne dvomite v sebe! Sedaj je čas za samozaupanje.

Število življenjske poti 5
Dinamičen teden je pred vami, ki prinaša trenutke hitre, vrtoglave energije. Možno je, da se vam bo pogled na svet postavil na glavo. Opazujte svoj pogled na sebe.

Število življenjske poti 6
Prisluhnite dobronamernemu nasvetu, brez da bi nemudoma ugovarjali. Prisluhnite. Saj ni potrebno ubogati. Pretehtajte za in proti ter se sami odločite. Zaupajte.

Število življenjske poti 7
Domišljija je na pohodu! Lahko pomaga najti genialne rešitve ali nerazrešljive zaplete; izbira je izključno in zgolj vaša. Usmerjajte misli v pozitivno smer.

Število življenjske poti 8
Polaganje temeljev se nadaljuje. Opazujte gradnike: lastna vrednost, samospoštovanje, odločnost, integriteta, samozavest, radodarnost, ljubezen… Gradite dobro.

Število življenjske poti 9
Kako bi lahko bolj spontano odreagirali, a ostali na svoji poti? Fokus vas lahko ohranja v pravi smeri razvoja, lahko pa vas tudi omejuje v načinu razmišljanja. Uravnovesite.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !