FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 10.4. do 16.4.2017

Bodi kot mačji mladiček!

Lekcije 15. tedna:
Ko se tudi sami prenehamo obremenjevati s tem kaj bi nekdo drug moral storiti ali ne ter kako naj bi se osebe okoli nas obnašale, si pomagale, rasle itd., opazimo, da nam ostaja ogromno energije, ki jo lahko bolj koristno usmerimo.

Čas je za bolj igrivo in radovedno energijo.

Odprimo se drugačnosti: znotraj sebe. Pogled naj bo v sebe in ne v druge. Ne primerjajmo se, ne presojajmo, pa čeprav menimo, da iz najboljših namenov. Prav je, da ponudimo roko in nasvet, a zgolj, če nas za to prosijo in so zanj odprti. V tem tednu naj bo fokus na svetovanju sebi.

Če bi bili vi vaša prijateljica/prijatelj, kako bi sami sebi svetovali?

Poskusimo vse, česar še nismo, brez posebnih pričakovanj. Smejmo se. Igrajmo se. Imejmo več prostega čas. Dovolimo si počitnice. Kaj ni dober dan danes? Tudi jutri in vsak dan je dober.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Opazujte kateri miselni mehanizmi znotraj vas so na preži in vas kritizirajo, češ, to pa se ne počne. Morda ste mnenja, da ste prestari, premladi, premalo to ali ono. Neumnost!

Število življenjske poti 2
Ko stopimo ven izza zakulisja, nas je lahko strah. Počutimo se lahko izpostavljene, morda celo kot tarča. Kaj pa, če bi se odločili, da niste tarča posmeha, ampak tarča dobrega?

Število življenjske poti 3
Morda so vam kot otroku prepovedali določen konjiček, morda so se vam vrstniki smejali, veliko razlogov je možnih, da ste v nečem prenehali uživati. Prekličite te razloge!

Število življenjske poti 4
Tanka je meja, ko smo namesto previdni, preprosto udobno nameščeni v poznano. Naj ne bosta lenoritis ali odmik v stari dobri dolgčas razlog, da zaspite v lastnem življenju. Inovativno!

Število življenjske poti 5
Vpliv okolice je lahko mamljiv. Ko nas občudujejo, nas rado zanese v pretiravanje. Prav je, da uživate, a naj gre za vašo lastno izbiro in ne za iskanje potrditev za ego. V čem vi uživate?

Število življenjske poti 6
Notranji otrok nas lahko ponese v najlepše pravljice ali pa najbolj grozne omejitve. Ne karajte se, če nečesa še vedno niste presegli. Zato ste posebni, zaslužite si razumevanje in ne jeze.

Število življenjske poti 7
Hrast ima močne korenine ter deblo, zato se nam zdi mogočen in stabilen. Nič ni narobe, če se kdaj pa kdaj ne počutite kot hrast. Zajokajte. Nasmejte se. Ne tako resno zreti v življenje.

Število življenjske poti 8
Prepustite se toku, a prej skrbno izberite reko. Možno je, da bodo izbire v začetku tedna nekoliko nepremišljene, zato z njimi raje počakajte vsaj do četrtka. Vmes pa: sprostitev!

Število življenjske poti 9
Srček nas vodi po poti naše duše, ki je lahko zelo drugačna od našega racionalnega razmišljanja. Zdaj je čas za vašo dušo. Po čem hrepeni? Poskrbite za svojega duha v tem času.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !