Numerološka napoved od 10.9. do 16.9.2018

Numerološka napoved od 10.9. do 16.9.2018

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Z novim znanjem naprej!

Lekcije 37. tedna:
Poznate rek: ‘Joj, če bi bil še enkrat mlad in s to pametjo’? Starost je samo številka in nas mnogo manj ovira kot sami sebe radi oviramo in se izgovarjamo. Uporabite znanje, ki ga imate in stopajte v vsak dan z lepo, pozitivno energijo.

KORISTNA NAVADA

Tekom dneva iščite trenutke pozitivne energije in umirjanja. Ustvarite točke smisla. Denimo, ko zjutraj odhajate od doma in odpirate vrata recite: *Z ljubeznijo in lučjo stopam v nov lep dan*. Ko zaklepate vrata: *Moj dom je varen.* Umirili se boste. Četudi zamujate, lahko to storite. Misel moj dom je varen, zagotovo ne traja dalj časa kolikor je potrebno, da obrnete ključ v ključavnici.

Ko boste prišli domov, si lahko izberete podobno pozitivno misel: *Z radostjo prihajam domov.*

Kamorkoli ne prihajate z radostjo, se posvetite ta teden. Naj gre za dom, službo, šolo, trgovino, itd. Kako bi lahko dodali radost?

Vsako še tako dolgočasno opravilo lahko popestrimo in v vsako temo lahko posijemo Luč. Naj bo to vaše vodilo ta teden. Ustvarjate dobre, nove, zdrave, pozitivne navade.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj vas spravi v dobro voljo?
Kako bi sel lahko več smejali?
Česa si do sedaj niste drznili uresničiti?

UGODEN ČAS ZA:
Nove pričetke ali rekonstrukcijo obstoječega
Nov notranji dizajn
Drugačen način oblačenja

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Največ novosti se vam obeta na področju donosov in pa načina kako podajate informacije. Uporabite več humorja. In veste, nikamor naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 2
Izražali se boste lažje in bolj barvito. Naj bodo to besede naklonjenosti in ne kritike – tudi do sebe ne. Včasih ste najbolj strogi (in zlobni) ravno sami do sebe.

Število življenjske poti 3
Vse nas je sem ter tja strah novega in nepoznanega, a naj vas to ne ovira. Družite se z osebami, ki so ta strah že premagale. Obdajte se s pozitivnimi ljudmi.

Število življenjske poti 4
Morda bo del tedna minil kar prehitro za vas. Nenehna prilagajanja, spremembe in dinamika bi lahko zahtevala veliko vaše energije. Pijte minerale.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo intenzivnejša, zato lahko pričakujete tudi več strastne energije v teh dneh. Uživajte v lastni senzualnosti tako kot znate le vi.

Število življenjske poti 6
Ujeli bi se lahko v pretiranem analiziranju in iskanju šivanke v senu. Uporabite to energijo tam, kjer je dobrodošla. Denimo pospravite omaro.

Število življenjske poti 7
Vaša natančnost se bo obrestovala te dni. Vsaj v eni situaciji bi morali opaziti prednost vaše k perfekcionizmi nagnjene narave. Pohvalite se za dobro delo.

Število življenjske poti 8
Znova ste pred izzivi sprejemanja, pa naj gre za sprejemanje sebe, okolice, obilja, časa ali pa manj pozitivnih aspektov. Kako sprejemate žalost? Ozdravite jo.

Število življenjske poti 9
Pojavila se bo želja po večji neodvisnosti. To lahko dosežete le s povečano samostojnostjo. Morda pa gre pravzaprav za potrebo po nečem novem?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem