Numerološka napoved od 11.1. do 17.1.2016

foto:pixabay.com

Povezujmo se med seboj

Lekcije 2.​ tedna: Energija se počasi umirja – pa mi? Znamo zajeti zrak in se umiriti, se poglobiti v sebe in prisluhniti sogovorniku? Zares prisluhniti? Vse večkrat se zgodi, da v resnici ne poslušamo, ker smo preobremenjeni. Opazujte se – znate vsrkati sporočilo, ali poslušate z enim ušesom, medtem ko razmišljate kaj morate še postoriti?

​Povezujmo se. Seveda, to pomeni, da sprejmimo druge take kot so in jih prisluhnimo z zanimanjem. Spoznavajmo. Osebe, ki jih dalj časa poznamo, so se v tem obdobju zagotovo spremenile na kakšnem področju – smo to opazili? Tudi stari prijatelji potrebujejo našo pozornost; tako kot bi jih ravno spoznali.

Negujmo sposobnost poslušanja. Se kdaj zasačite, da poslušate nekoga in vzporedno primerjate pravzaprav svojo zgodbo, ali podobno situacijo, namesto, da bi se tej osebi resnično posvetili?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodite ustvarjalni in izkoristite val sveže energije, ki vam bo pomagal preseči ovire. Več malo drugačnih zamisli boste imeli v tem času. Radi imate novitete zato je čas, da ustvarite lastne novosti.

Število življenjske poti 2
V tem času se posvetite malo več svojemu fizičnemu telesu in vsem, kar je povezanega z materialnim nivojem. Kako bi lahko bolj zdravo živeli? Kako bi lahko bolj odgovorno in vestno ravnali?

Število življenjske poti 3
Obeta se vam lahkoten teden, ki nosi nekaj sprememeb. Verjetno ste jih večino že predvideli, zato večjih presenečenj ne bo. Prepustite se toku. Bolj, ko boste spontani, boljše bo za vas.

Število življenjske poti 4
Srček bo imel glavno besedo, zato na noben način ne zatirajte čustev. Karkoli občutite je dragoceno. Dovolite skritim občutkom na plano in jim prisluhnite. Kaj – ali koga pogrešate?

Število življenjske poti 5
Nekoliko bolj resnoben teden se vam obeta, ko je idealen čas za učenje in analiziranje. Zato, morda ne bi bilo napačno narediti pregled preteklosti. Želje, zadani cilji, dosežki, počutje…

Število življenjske poti 6
Ste močna oseba, ki zna pokazato svojo voljo, a večinoma, ko se počutite stisnjeni v kot. Morda pa ni potrebno čakati, ”da dihate na škrge”, da bi se postavili za sebe? Kaj vas moti?

Število življenjske poti 7
Možno je, da se bo nekaj končalo. Kako se počutite ob tej izjavi? Strah, bolečina, izguba? Morda pa vas bo nehala bolet glava, ker se bo določeno ravnovesje obnovilo – ne domnevajte negativno.

Število življenjske poti 8
Končno imate več energije. Znova na tirnicah življenja, ki vodijo v uspeh. Izhajajte iz te energije in lotite se novih projektov še pred koncem tedna. Zaupajte v svoje sposobnosti. Korajža velja.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam pomemben pogovor. Povsem verjetno je, da kar s seboj ali s svojo preteklostjo. Je možno, da nekaj (sebe) dojemate preveč kritično? Morda pa niste mogli drugače, ali bolje ravnati?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: