FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 11.4. do 17.4.2016

Poslušaj srce, delaj z glavo!

Lekcije 15. tedna:
Vsi odgovori ležijo v nas, torej jih ne iščimo zunaj. Ali znamo poiskati te odgovore? Si dovolimo dovolj časa, da jih občutimo? V tem tednu se bomo imeli priložnost naučiti prisluhniti sebi in spremeniti svoj pogled na svet ter ljudi.

Smo v obdobju iskanja odgovorov ter potrditev.

Morda se počutimo bolj negotove kot sicer, morda si manj zaupamo. Ko smo umirjeni, lahko razmišljamo bolj trezno in iščemo rešitve. Vprašajmo srček kaj čuti in nato uporabimo glavo, da bi našli pot do želenega. Mnogokrat počnemo ravno obratno. Z glavo se trudimo srce prepričati kaj je prav in kaj narobe.

Zaupajmo svojim občutkom. Sledimo svojemu srcu. Opustimo pričakovanja ter uporabimo um zgolj za iskanje poti, ne pa za ocenjevanje drugih ljudi. Spremenimo lahko le sebe ter svoje ravnanje. Bodite pozorni na dejanja in ne na (prazne) besede.

Ta teden zaupajte vase!

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Zatekli se boste v um. Iskali boste razumsko razlago, namesto, da bi prisluhnili čustvom. Zato je možno, da se boste slabše počutili. Srce si želi priti do besede.

Število življenjske poti 2
Odločno spregovorite o svojih občutkih. Po naravi ste dokaj zadržani, morda celo sramežljivi; zato se ne bojte da bi bili grobi do druge osebe. Izrazite kaj čutite.

Število življenjske poti 3
Zelo ste potrpežljivi, morda celo preveč tolerantni. Kdo v vaši okolici izkorišča vašo dobrosrčnost? Morda pa je čas, da spremenite svoj odnos (ali osebe v življenju).

Število življenjske poti 4
Niste ljubitelj nenadnih sprememb, a na čustvenem področju ne bo šlo brez tega. Pomembno je, da upoštevate svoja in tuja čustva. Stremite k uravnovešanju.

Število življenjske poti 5
Pogovor bo potreben in veliko potrpežljivosti. Naj se vam ne mudi, ne odmikajte se in ne trudite se zamotiti z nepomembnimi zadevami. Lahko, da vam bo nekoč žal …

Število življenjske poti 6
Domišljija bo delovala zelo intenzivno. Uporabite jo za prav posebno presenečenje prav posebni osebi – kar ste lahko tudi vi. Naj bo to teden dobre volje in igrivosti.

Število življenjske poti 7
Zdelo se bo, da srce in razum nekako ne moreta najti skupne poti. Če imate tak občutek, se vprašajte ali nemara izhajate iz strahu? Naj bo Ljubezen vodilo.

Število življenjske poti 8
Obdobje sprememb in lažje energije. Hrepeneli boste po svobodi ter čutnosti – ter po počitnicah. Na katerem področju bi bila potrebna sprememba? Lotite se je sedaj.

Število življenjske poti 9
Bi dejali, da ste pogumni, ko pridemo do izkazovanja čustev? Ta teden namreč se bo ravno to od vas pričakovalo. Nekaj novega se vam obeta, če boste zbrali pogum.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !