Išči
Generic filters
numerologija
foto:themindsjournal.com

Numerološka napoved od 11.7. do 17.7.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Čas je za korak naprej!

Lekcije 28. tedna: Energija se premika naprej, a izjemno pomembno je kako jo usmerjamo. Bi dejali, da reagirate ali odločate? Bi enako ravnali, če ne bi bilo dražljajev iz okolice? Če vas ne bi nekdo spodbudil (ali morda obratno; dejal, da nekaj storite, pa sedaj iz principa ne boste?) Bi ravnali enako, če vas ne bi skrbelo, kakšno bo mnenje okolice, ali kakšne prav posebne osebe?Energij je več kot dovolj, a zdi se, da z njo še ne znamo najbolj učinkovito ravnati. Imamo jasno določene cilje, ali gremo skozi dan po občutku? Čas je, da pogledamo vase in si priznamo česa si več ne želimo in zakaj. Morda smo prerasli določene zadeve. No, pa saj je skrajni čas, da odrastemo.Julij je zelo ugoden čas za osebnostno rast, saj na nas vpliva število 7. Izkoristite njegove blagodejne vplive!_________________________________ Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9 Število življenjske poti 1 Premiki bodo najbolj opazni na področju odnosov ter komunikacije. Kako bi bili lahko bolj definirani? Naj se vam ne mudi dokazati svojega prav.Število življenjske poti 2 Čas je, da spregovorite ali kako drugače izrazite svoje mnenje. Dovolj je odlašanja in sramežljivosti! Verjetno druga oseba niti ne bo presenečena.Število življenjske poti 3 Stopite z nogami na tla. Soočite se s svojimi ranami in jih premagajte, pozdravite. Niste se rodili, da bi podoživljali slabe čase. Objemite sebe.Število življenjske poti 4 Ne držite se starih prepričanj kot pijanec plota. Zdaj je čas, da prevetrite svoja stališča in ste bolj drzni. Seveda lahko dosežete vse, česar si želite.Število življenjske poti 5 Ozrite se po vašem odnosu do oseb, ki skrbijo za vas. Ste morebiti preplitki ali površni v svojem (upam, da hvaležnem) odnosu do njih?Število življenjske poti 6 Resnica ne boli. Naše razočaranje zaskeli. Kateri bolečini se lahko izognete, če opustite svoja pričakovanja? Ta teden bo to lažje.Število življenjske poti 7 Čas je za dejanja, ne zgolj besede ali razmišljanja. Bodite bolj odločni in delujte. Korak po korak, saj vam ni potrebno poznati celotne poti.Število življenjske poti 8 Zaprite tista vrata, ki vas ovirajo pri napredku. Ne hodite ”še enkrat pogledat”. Stvari so take kot so; kako lahko sebe spremenite na bolje?Število življenjske poti 9 Korak naprej, za katerega se odločite, je lahko izjemen ali pa čisto droben. Kako se boste odločili? Možnosti velikega preskoka imate.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem