Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017

Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017

Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017 7Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017 7Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017 7
Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017 10Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017 11Numerološka napoved od 11.9. do 17.9.2017 11

Rojeva se novi jaz!

Lekcije 37. tedna:
Stran s strahom, občutki krivde in zastarelimi vzorci. Včasih čas in način življenja povozita razloge za strah. Ko smo stari 3 leta seveda še ne moremo sami čez cesto, zato nam starši to prepovejo in lahko se zgodi, da nam ob tem vcepijo strah. Premagajmo strah. Premagajmo preteklost. Brez boja! Samo bodimo kar smo in se razvijajmo.

Ko se rodimo, nimamo veliko zavestnega vpliva na okolico – ali pač? Ko zajokamo, dobimo za jest. Ko se pokakamo, nam zamenjajo pleničko. Rodimo se odprti sprejemanju. Potem pa nas učijo samostojnosti. Mnogokrat se v našo podzavest vtisnejo občutki krivde, če želimo najprej poskrbeti za sebe. Vzgoja je še kako ključnega pomena in zelo vpliva ne samo na naše odzivanje, ampak na samo dojemanje kaj je prav in kaj ne.

In kaj je prav? Stara ljudstva učijo o harmoniji. Prav tako numerologija.

Ko smo v harmoniji, ko so energije uravnovešene, življenje lepo teče in se razvija. Torej, naučimo se tako samostojnosti in sprejemanja. Pomagajmo in sprejmimo pomoč. Ljubimo in bodimo ljubljeni.

Ne ujemite se v zanko ega. Seveda si včasih zaželimo točno določeno osebo, da bi nas ljubila – a včasih nas čaka zavrnitev. Več kot dovolj ljubezni je za nas na svetu – a za nas ne v vsakem človeku.

Ko oblikujemo sebe na najboljši način, tudi privabimo najboljše osebe za nas v naše življenje. Spustimo zastarele vzorce. Potrudimo se opaziti, kdaj delujemo na destruktiven način in se usmerimo drugam, hodimo v Ljubezni. Počnimo vse z Ljubeznijo in opazujmo kako se rojeva nov svet.

UGODEN ČAS ZA:
– Novosti na vseh področjih
– Odločitve, ki prinašajo več samostojnosti
– Neodvisnost
Duhovno delo na sebi: oblikovanje novega Jaza

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Največ novosti se obeta na področju komunikacije, zato pazljivo izbirajte besede, kaj hitro se lahko zgodi, da boste zveneli ukazovalno, čeprav to ni vaš namen. Pomagajte tistim, ki se težje postavijo za sebe.

Število življenjske poti 2
Kadar imate občutek, da vas okolica nikakor ne razume, ali se zapletete v nesporazum, si pomagajte s praktičnim, čim bolj plastičnim primerom. Navedite denimo prizor iz filma, da bi razložili kaj želite povedati.

Število življenjske poti 3
Kadar vas skrbi ali vam bo nekdo zameril vašo odločitev, se vprašajte kdaj bo napočil dan, ko boste sami sebi zamerili, da ste (preveč) upoštevali druge in sebe. Včasih nimamo še ene priložnosti.

Število življenjske poti 4
Čas sprememb in nihanja, zato se ne zaletite v prvo priložnost. Zelo verjetno je, da vas bo nekaj novega zanimalo v začetku tedna in popolnoma minilo pred koncem. Dober čas za spremembo izgleda.

Število življenjske poti 5
Pazite, da vas ne zanese strast. Posvetite se tistim odnosom ter zadanih projektom, ki so dolgoročni, sicer se lahko ujamete v past nečesa zanimivega in dramatičnega, a kratkoročnega.

Število življenjske poti 6
Preko prizme čustev poiščite namen v ozadju. Tudi največja razočaranja imajo svoj namen, a včasih si ne vzamemo dovolj časa, da bi ga razumeli. Ta teden boste lažje prepoznali ”zakaj”.

Število življenjske poti 7
Bodite bolj odločni, saj v temu času pomislite in si prikličite. Hitreje manifestirate in obenem prepoznavate lastne mehanizme sabotiranja. Ne zaupate v sebe? Spremenite to – je le prepričanje.

Število življenjske poti 8
Spustimo iz rok razočaranja, da bi jih lahko napolnili z zaupanjem. Kot bi se scenariji ponavljali. Vi pa ste tisti, ki izbirate ali se boste še enkrat spustili v nekaj – če da, potem zaupajte v uspeh.

Število življenjske poti 9
Čas novega Jaza je tu, zato ga oblikujte. Glavo gor, nasmeh na usta in pogumno na nove poti. Sklepajte nova prijateljstva, omislite si nove konjičke, delajte na sebi in se raziskujte. Zdaj.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
Tvoj komentar
Komentar
Ime
Email
Deli to s prijateljem