Numerološka napoved od 12.12. do 18.12.2016

Numerološka napoved od 12.12. do 18.12.2016

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Pripravljeni? AKCIJA!

Lekcije 50. tedna:
Vse je minljivo in ta teden nam bo to dokazal! Spremembe, nihanja in nenapovedano so priložnosti za rast. Samo od nas je odvisno v kolikšni meri smo odprti nepoznanemu in predvsem drugačnemu.

Vsaka zgodba ima vsaj 2 plati. Prav je, da se posvetimo vedno obema, saj se tako lahko marsičesa naučimo. Bodimo odprti in ničesar ne presojajmo ali obsojajmo v tem tednu! Zelo pomembno je, da ohranjamo notranji mir in ne zapadamo v dvom ali celo v prepir.

Izbirajmo tiste poti, ki nas napolnijo z občutkom svobode. Zavedajmo se, da je okoli nas v tem tednu neomejen potencial. In, a uganete kje se pravzaprav skriva ta neomejeni potencial?

V vas samih!


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Premiki in spremembe na čustvenem področju. Možen je pričetek nove zveze, vsekakor pa se vam obeta romantičen teden. Dovolite: imate sebe radi na pravi način?

Število življenjske poti 2
Nov način razmišljanja je prisoten znotraj vas, ki pa lahko sproži obramben mehanizem. Opazujte ali nemara ne izhajate iz neutemeljenega dvoma. Pogumno.

Število življenjske poti 3
Zaupanje v sebe se bo v tem tednu zelo obrestovalo! Bodite odločni, podjetni in učinkoviti. Omahovanje ni potrebno. Uporabite svojo ustvarjalnost in ustvarjajte! Sebe.

Število življenjske poti 4
Je možno, da se nečesa držite kot pijanec plota? Spustite – ali pa vam bo iztrgano iz rok. Dovolj je bilo. Naredili ste vse možno. Niste vi krivi, da se ni uresničilo.

Število življenjske poti 5
Pred vami je izjemno aktiven in vihrav teden. Pričakujte vse, razen dolgčasa. Opazujte svoje reakcije. Česa si potihem želite? Boste točno po tem posegli (ali ne)?

Število življenjske poti 6
Sprememba se predvsem obeta v vašem odnosu do sebe. Torej, kdo ste in kako vi sebe dojemate ter pozicionirate v okolico. Ste pomembni? Ali ste v ozadju?

Število življenjske poti 7
Uporabite domišljijo in odpirajte sebe. Bodite bolj spontani in razigrani. Odprite vrata svojega srca in se zabavajte. Ne jemljite vsake besede preveč resno!

Število življenjske poti 8
Predvsem za vas je pomembno, da spremembe, ki si jih želite, sedaj tudi implementirate. Vas nekaj mami v tem času? Naj to postane stalen vir užitka. Načrtujte.

Število življenjske poti 9
Naj vas morebiten dvom iz preteklosti ne odvrne, da bi nekaj poskusili v sedanjosti. Bodite pustolovski! Poskusite. Kadarkoli lahko novo navado opustite.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem