Numerološka napoved od 12.2. do 18.2.2018

Numerološka napoved od 12.2. do 18.2.2018

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Razjasnilo se bo, a le za hip!

Lekcije 7. tedna:
Prejšnji teden smo pričeli cikel fantazij, iluzij ter domišljijskega sveta, seveda tudi bežanja pred resničnostjo. Koliko bolečine je potrebno, da se prenehate slepiti ali vztrajati? Pomembna lekcija življenja je tudi razočaranje. Treba se je naučiti ”znati izgubiti”.

Nekatere izmed vas čaka trenutek resnice, katere se otepate. Pogumno zagrizite v grenko jabolko! Slej kot prej se bo potrebno soočiti z realnostjo, da bi jo lahko spremenili. Opozoriti gre tudi na spletke, prazne dogovore in upanja, ki se bodo v tem času dokončno razblinili. Ogibajte se novim dogovorom ali poslovnemu sodelovanju – predvsem, če ni vse podrobno ter transparentno dogovorjeno.

Sama energija se bo počasi pričela jasniti, meglice v razmišljanju in koncentraciji se bodo razblinile, a zelo verjetno le za kratek čas. Uporabite ta čas za raziskovanje vašega nezavednega, svoje podzavesti in miselnih vzorcev.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Katere misli vztrajno odganjate?
Kako bi bili lahko bolj natančni pri svojem delu?
Pomembno je, da ste resnicoljubni ta teden.
Kaj vam pri sebi ni všeč in kako boste to spremenili, korak po korak?

UGODEN ČAS ZA:
– Učenje in izpopolnjevanje
– Osebnostno delo (česa si ne priznate)
– Branje knjig, pisanje dnevnika

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Zdaj pa ni čas za omahovanje. 😉 Pazite čemu posvečate pozornost, saj ste v obdobju hitre manifestacije. Osredotočite se le na pozitivno in želeno. Čas odločitev.

Število življenjske poti 2
Možno je soočenje z nekom (ali nečim) iz preteklosti, na kar ste že skorajda pozabili, ali pa upali, da se ne bo ponovilo. Zdaj je idealen čas za epilog. Nikamor se ne mudi.

Število življenjske poti 3
Izbirajte vse kar je novo v tem času; osebe, poti, hrano, obleke, navade… Pojdite po drugi poti na delo, zavijte v novo trgovino, izberite nekaj, česar še niste počeli.

Število življenjske poti 4
Zakaj bi se morali z vsemi izzivi soočati sami, če pa vendar ni nobene potrebe po tem? V tem času sprejmite pomoč, ki je iskreno ponujena. Pazite se praznih obljub.

Število življenjske poti 5
Lahko se zgodi, da vam bodo očitali otročje obnašanje, a veste kaj, človek mora biti tudi igriv. Poskrbite za svojega notranjega otroka in ne zmenite se za kritike. 😉

Število življenjske poti 6
Ko se pojavijo dvomi in/ali strah, se vprašajte: ‘kaj pa, če je res?’ Kako bi to v resnici spremenilo vaš vsakdan? Bi? Naj bo teden polaganja temeljev in ne rušenja le-teh.

Število življenjske poti 7
Prav možno je, da si boste nekajkrat premislili ta teden, kar je popolnoma v redu. Čeprav ste radi natančni, je sedaj čas za ravno obratno: sprostite potrebo po kontroli.

Število življenjske poti 8
Ljubezen, ljubezen in še enkrat ljubezen! Koliko pa imate sami sebe radi? Namenite teden vsemu, kar ljubite in ne pozabite na sebe. Pazljivo s pretirano zasanjanostjo.

Število življenjske poti 9
Želeli boste razumeti razloge in rezultate, zakaj in kako pa seveda kdaj nekaj zgodilo se bo. Ne iščite potrdil in navodil. Poiščite v sebi odgovore v obliki prebliskov.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem