Numerološka napoved od 12.3. do 18.3.2018

Numerološka napoved od 12.3. do 18.3.2018

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Ste na intuicijo pozabili?

Lekcije 11. tedna:
Tekom dneva nas prešine tisoče misli in prepoznavanje intuitivnega uvida v tej poplavi ni lahko. Ni pa nemogoče. Situacije v tem času prinašajo odlično priložnost, da se urite ravno v tem: prepoznavanju svojega lastnega šestega čuta in zaupanju sebi!

Dobro razvito intuicijo imamo vsi, a ji ne prisluhnemo vedno. Verjamem, da lahko takoj naštejete več primerov, ko ste obžalovali, da niste upoštevali opozorila notranjega glasu. Seveda pa lahko to opozorilo ali slab občutek, izvira tudi iz strahu in grenkih izkušenj preteklosti. Intuicija je vedno mirna. Ko ”prejmete” ali zaznate informacijo, ste mirni. Četudi vam ni všeč. Slab občutek, žalost, jeza itd. se porodi šele kasneje, kot rezultat intuitivnega uvida.

Kadar nam nagajata domišljija ali strah (torej, imamo rožnata očala ali pa smo pretirano skeptični), naš občutek v resnici ni miren.

V temu času nas bo ravno nihanje v počutju, nihanje iz območja ugodja, željo po tveganju, nihanje med tujimi in svojimi potrebami, nihanje med sprejemanjem in dajanjem, prisililo oziroma spodbudilo, da poslušamo sebe.

Kako se spopasti s strahom pred neznanim?

Toliko novega se nam obeta na področju odnosov letos in mesec marec odpira vrata prvim novitetam. Veste kdo nikoli ni nepoznan? VI.

Karkoli se spremeni, vi boste vedno tu.

Zato, ne zapustite sebe!

VPRAŠANJA V POMOČ:
Katere želje in potrebe se krepijo?
Prisluhnite svojim reakcijam ob prepiru okolice.
Kaj bi vam pomagalo, da bi bili srečni?
Sreče vam ne more podariti nihče drug. Posezite po njej sami.

UGODEN ČAS ZA:
– krepitev intuicije in svojih zaznav
– nova poznanstva
– povezovanja z duhovnostjo

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodite no bolj sproščeni in tudi celo malček norčavi. Ne jemljite sebe in svojih trenutnih težav tako zelo resno. Ni se potrebno ‘nekoč’ temu smejat – nasmejte se zdaj!

Število življenjske poti 2
Počasi se daleč pride, naj bo vaše vodilo ta teden. Vztrajajte, četudi je neprijetno. Naj vas opozorim: to pomeni, da vztrajate pri odločitvah za novo, in ne zapadajte nazaj v staro.

Število življenjske poti 3
Verjamete, da živite svoj največji potencial? Veliko mej boste še v življenju premaknili. Ne čakajte, da boste v to prisiljeni. Spremenite sebe, svojo okolico in način delovanja zdaj.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite sebi in svojemu šestemu glasu ter ga upoštevajte. Če vam določena hrana, denimo, ne prija, se poslušajte. Enako velja tudi za vse ostalo. Ta teden več počivajte.

Število življenjske poti 5
Zelo verjetno je, da se boste ”srečali z realnostjo” kot bi temu lahko ohlapno rekli. Ne bežite. Hrana, alkohol, adrenalin itd. ne bo pomagalo. Tokrat ne. Sprejmite dejstva.

Število življenjske poti 6
Vsem se kdaj zgodi, da so preračunljivi v svojem ravnanju. Ta teden je za vas še posebej pomembno, da se ne ujamete v to zanko. Bodite korektni in nagrajeni boste.

Število življenjske poti 7
Čustva in razum sta včasih na različnih bregovih, kajne? Kaj pa, če se ne bi osredotočali na bregove, ampak na čudovito reko, ki teče med njima? Iščite nepoznano.

Število življenjske poti 8
Življenje ni izziv, ali tekmovanje. Je proces, skozi katerega načeloma hodite z dvignjeno glavo. Poglejte sem ter tja ‘dol’, saj tam so vaši koraki, Kam so namenjeni?

Število življenjske poti 9
Idealen čas za vse, povezano z duhovnostjo. Delo na sebi, delavnice, branje knjig z ezoterično vsebino itd. Prisluhnite svoji duši. O čem želi brati/poslušati? Negujte sebe.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem