Numerološka napoved od 12.8. do 18.8.2019: Ne upajte. Zaupajte.

Numerološka napoved od 12.8. do 18.8.2019: Ne upajte. Zaupajte.

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ne upajte. Zaupajte. Vase seveda.

Lekcije 34. tedna:
Ko zaupamo v sebe, zaupamo v življenje, pa četudi smo bili deležni grenkih izkušenj. Ne tekmujte z okolico kdo se sooča s težjimi ali lažjimi pogoji, saj tega v resnici ne veste. Včasih najbolj nasmejani obrazi najbolj trpijo v samoti. Tokrat se ubadajte s seboj, in ne z drugimi – RAZEN, če jim želite pomagati.

Letošnji avgust prinaša val nove energije in zagona, predvsem v tem tednu, saj bo nad nami 15.8. sijala polna Luna v Vodnarju. Obilo planetov je v znamenju leva, kar prinaša več energije odločnosti in pa izziv samozavesti. Število 8 (avgust) nas uči, da prava samozavest ne leži v prisili ali primerjavi z drugimi. Leži v rasti in razvoju ter zdravem povezovanju.

Kdo ste in kam ste namenjeni sta verjetno vprašani, s katerimi se ubadate. Ali vaša dejanja, misli in najbolj drobne geste vodijo po tej poti k cilju, ali pravzaprav ne? Mnogokrat mislimo, da delujemo na odločen način, pa temu ni tako. Ta teden nam bo življenje preko razočaranj postavilo gledalo. Zato: ne obupujte! Iščite sporočilo za neljubimi dogodki, pa četudi govorimo zgolj po politem kozarcu vode.

VPRAŠANJA V POMOČ
Ste zadovoljni s svojimi dosežki?
Kje se vidite čez deset let?
Boste čez 10 let ponosni na svoja dejanja?

UGODEN ČAS ZA
Postavitev novih ciljev
Analiziranje sebe in življenja
Počitek

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Energija tedna se usmerja v poslovno sfero življenja. Kako bi lahko bili boj organizirani? Je možno, da imate preveč odprtih projektov in želja?

Število življenjske poti 2
Pravijo, da upanje umre zadnje. Je možno, da se oklepate upanja, ki je že umrlo? Postavite si nove – seveda višje – cilje. Čas je za vaš novi jaz!

Število življenjske poti 3
Občutili boste val sveže energije. Če ste postavljeni pred odločitev, izberite tisto pot, ki vam nosi več samostojnosti in svobode.

Število življenjske poti 4
Pogovor lahko reši prav vsako situacijo, dokler sta obe (ali vse) osebi odprti drugačnemu mnenju. Bodite odprti drugačni osebi, ki ste vi.

Število življenjske poti 5
Kreativnost bo na višku! Ustvarjajte s pozitivno energijo in pazite, da ne zapadete v dvom- Uživajte v sebi in Življenju!

Število življenjske poti 6
Ne oklepajte se preteklih razočaranj. Danes niste več tista oseba, bodite pa pozorni, saj bi se lahko ”tiste osebe” znova pojavile.

Število življenjske poti 7
Lažje boste razmišljali s trezno glavo kot rečemo, a pazljivi bodite, da ne boste pričeli komplicirati brez potrebe. Bodite sproščeni.

Število življenjske poti 8
Ljubezen je zraku, jo občutite? Lahko bi se ponovili izzivi ljubezni do sebe, zato delajte na samospoštovanju. Uživajte!

Število življenjske poti 9
Pretirano dlakocepstvo je denimo dobrodošlo pri razvoju zdravila. V vsakdanjem življenju pa lahko nosi ovire, namesto spodbude.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem