FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 12.9. do 18.9.2016

Na nove poti ne moremo preko starih mostov

Lekcije 37. tedna:
Zdelo se bo, da se prelivata preteklost in prihodnost. Ju znamo razlikovat?

Lekcije bodo povezane z našimi izbirami. Katera čustva, miselne vzorce, obrambne mehanizme iz preteklosti bomo izbirali tudi v prihodnosti? Pravijo, da je preteklost lahko kot naš nahrbtnik (prtljaga). Sami izbiramo kaj v ta nahrbtnik položimo.

”Kar je za gosenico smrt, je rojstvo za metulja”.

Ne bojte se nenadnih preobratov, sprememb in predvsem, ne novega. Ni vse zlato, kar se sveti, pa tudi ne prekletstvo. Veliko negativne energije ter napovedi se vrti okoli septembra. Naj vas ne bo strah!

Zdi se, da se bojimo besede zaključek, saj jo razumemo kot izguba. Morda težje razmišljamo o sprejemanju drugih takih kot so, saj to razumemo kot odobravanje in podporo. Zaključek je lahko lep. Ko diplomiramo, smo veseli, kajne? Sprejemanje druge osebe take kot je pa nam lahko prihrani marsikatero razočaranje. Snemimo rožnata očala, bi lahko bil smiseln prevod sprejemanja vseh takih kot so.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Nov način delovanja se od vas pričakuje na področju medsebojnih odnosov. Kako ste lahko bolj iskreni in se ne zatekate v izgovore? Bodite pozorni na iluzije.

Število življenjske poti 2
Naj vas notranji otrok vodi po tistih poteh, ki vam osebno prinašajo radost in srečo. Kako bi lahko bilo življenje bolj izpolnjujoče? To vprašanje naj bo vaše vodilo.

Število življenjske poti 3
Kako lahko presežete občutke krivde, kadar čutite, da je potreben korak naprej, ki pa morda ne vključuje oseb ob vas? Torej, na novo pot, brez starih manj-ljubečih navez.

Število življenjske poti 4
Spremembe bodo neizogibne. Samo in zgolj od vas bo odvisno ali jim boste odprli vrata ali ne. Zavedajte se pomembnosti ter moči vaših osebnih odločitev.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite čustvom in ne bežite, če so močna. Intenziteta sama po sebi ni negativna. Čeprav si boste želeli nekaj novega, bo potrebno najprej zaključiti staro.

Število življenjske poti 6
Nekoliko bolj resnobno se boste lotevali novih projektov. Lažje se boste osredotočali, vseeno pa pazite, da se preveč ne posvečate nepomembnim podrobnostim.

Število življenjske poti 7
Teorija je za vami, zdaj so na vrsti dejanja. Kako lahko uresničite svoje najbolj težko izvedljive načrte ter zamisli? Ko boste pričeli delovati, vas bo energija podprla.

Število življenjske poti 8
Sprejmite podporo in odobravanje. Se jih sploh zavedate? Ko zremo v prihodnost, včasih spregledamo preteklost. Vzemite lepe občutke s seboj na nove poti.

Število življenjske poti 9
Preporod je ključna beseda tega tedna. Kako bi lahko zadeve, ki vas motijo, dojemali na nov, drugačen in predvsem pozitiven način? Postavite se za sebe.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !