Išči
Generic filters
Previous
Next

Numerološka napoved od 13.11. do 19.11.2017

numeroloskanapoved
foto:pixabay.com
Oglas

Četrti korak do spremembe: pričnite z nečim novim!

Lekcije 46. tedna: Leto 2017 je čas oblikovanja nove duhovne zavesti, tako na kolektivni kot tudi na ravni posameznika. Bolj kot ste pri tem dejavni in samoiniciativni, lažje boste presegali izzive tega časa. Lekcija, ki se je v tem tednu učite, je: delaj s srcem, zanesljivo in vedno znova išči prostor za rast. Tudi v kavo, ki jo na enak način kuhamo več let, lahko dodamo cimet, ingver, malo čokolade itd.

Teden Karme!

Vsa karmična števila se bodo zvrstila v tem času: 13, 14, 16 in 19. Je to slabo? Niti najmanj!Pomembno pa je, da se tega zavedate, saj bodo morebitni spodrsljaji imeli hujše posledice, kot bi jih imeli sicer. Torej, ravnajte se po vrednotah poštenosti in iskrenosti, pa se ni za bati nove morebitne karme.Sicer pa vas energija tedna spodbuja, da iščete ne le nekaj novega, ampak napredek. Kako bi lahko bili bolj odrasli in bolj žlahtni?V življenju pride čas, ko dozorimo in prerasemo površno delovanje. Pride trenutek, ko je prav, da od sebe zahtevamo več in bolje ter tudi damo od sebe več in bolje.Dajte več od sebe!UGODEN ČAS ZA: – pričetek novih projektov – tehten razmislek in preudarek o prihodnosti – novo športno dejavnost – duhovno delo na sebi: okrepitev lastne samozavesti in telesa

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Uspeh vas čaka v vodenju, zato se ne lotevajte novitet sami. Zamislite si sebe kot pionirja, ki odkriva nekaj novega in to obenem deli z okolico. Spregovorite.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 4. 8. 2021
Število življenjske poti 2 Ste senzibilna oseba in v temu času občutki, ki jih zaznavate morda niti niso vaši. Opazujte sami sebe z distance. Je možno, da podoživljate tujo situacijo?Število življenjske poti 3 Ideje prejšnjega tedna naj gredo v pogon. Zdaj je čas, da realizirate vsaj nekaj posebnih prebliskov, ki ste jih prejeli. Pričnite načrtovati že danes in nadaljujte.Število življenjske poti 4 Stopite onkraj svojih meja. Počnite stvari drugače ta teden. Pojdite po opravkih po drugi poti in drugam. Nakupujte v drugi trgovini. Spoznavajte drugačnost.Število življenjske poti 5 Malo več časa posvetite domu, oziroma temu, kar vi dojemate kot dom. Namenite svojo pozornost svojim dragim osebam in jih z nečim lepim presenetite.Število življenjske poti 6 Po nekoliko bolj čustvenem tednu je čas za odmik in analizo. Česa se lahko naučite iz dogajanj zadnjih dveh mesecev? Prisluhnite svoji pameti. Ne komplicirajte.Število življenjske poti 7 Bolj podjetno in odločno se lotevajte zadanega, pa naj gre za tedenski nakup ali večje cilje ter projekte. Na katerih področjih ste nekoliko zaspali? Predramite se.Število življenjske poti 8 Naučite se sprejemati nagrade za dobro delo v vseh oblikah, tako duhovni kot materialni in čustveni, pa še kakšna bi se našla. Uravnovešajte vsa področja.Število življenjske poti 9 Pomemben trenutek se vam obeta. Preboj in možnost preporoda. Bodite pozorni kam vas nekako kliče vaša duša. Zato te dni ne imejte preveč natrpanega urnika.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem