FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 13.3. do 19.3.2017

Karma in Mojstrstvo se prepletata!

Lekcije 11. tedna:
Uspeha se lahko bojimo bolj kot neuspeha. Ko ne uspemo, se nič ne spremeni. Ne-uspeh je enako ne-spremenjenost. Mnogokrat se bojimo sprememb in več odgovornosti, ki nam jih uspeh prinaša.

Tudi februarja smo imeli teden, ki je zajel vse karmične datume meseca, 13., 14., 16. in 19. Zanimivo bo opazovati različen pretok energije. Prejšnji mesec smo se posvečali medsebojnim odnosom, komunikaciji, povezovanju in predvsem našemu odnosu do sebe.

Marec pa nas bo usmeril v notranjega otroka, otroštvo in tudi naš namen, poslanstvo, ki ga imamo. Opazujmo kako se morda z izgovori ogibamo odgovornosti, ki nam jo naša lastna pot (poslanstvo) nalaga in pa, glavno vprašanje tega obdobja: se bojite uspeha? Kaj ste (in česa niste) pripravljeni storiti za uspeh? Kaj sploh je uspeh za vas?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Opazujte nenavadne ideje, ki vas bodo prešinile. Poiščite genialnost v bujni domišljiji. Možna je večja ranljivost ter občutki, ki vas bodo ponesli v otroštvo ali vlogo otroka.

Število življenjske poti 2
Okrepite temelje svojega življenja. Poskrbite za fizično zdravje, za čustveno zrelost in razbremenitev uma (skrbi). V tem tednu si vzemite več časa za počitek in razstrupljanje.

Število življenjske poti 3
Dovolite si počitnice. Naj v tem času skrbi, kritike in nelagodje ne bodo del vsakdanjika. Izklopite jih. Samo za ta teden, potem bodo pa (lahko) nazaj. Bo šlo? Na off.

Število življenjske poti 4
Čustvenost ni šibkost. Ne nasedajte tovrstnemu razmišljanju. Ko naše srce spregovori, prisluhnimo! Če joka, potrebujemo tolažbo. Če ljubi, krepimo ljubezen. Ne zatirajmo se.

Število življenjske poti 5
Možno je, da boste nekoliko preveč resno dojemali besede in dejanja okolice. Zadihajte in se vprašajte kaj pa, če v tem ni ničesar slabega? Kaj pa, če v vas ni ničesar slabega?

Število življenjske poti 6
Ste fantastična vila/vilinec srčne moči in zdaj je čas, da ta svetloba iz vas žari. Kako lahko svoj steber energije, ki jo oddajate, okrepite? Tu ste, da bi sijali Ljubezen. Sijte.

Število življenjske poti 7
Opustite razumsko pogojena čustvena odzivanja. Ne dovolite preteklim izkušnjam, da bi zastirale pogled na prečudovite izkušnje današnjega dneva. Danes je nov dan. Lep dan.

Število življenjske poti 8
Leto 2017 nam omogoča mogočne osebnostne spremembe in zrelost. Kako bi se, vi kot mojster, obnašali, če bi VI verjeli, da ste dosegli nivo mojstrstva? Delujte na tak način.

Število življenjske poti 9
Pogovor bo potreben in ključnega pomena. Prisluhnite in spregovorite. Bodite pozorni na svojo energijo. Lahko doprinesete k zdravljenju situacije ali pa večji grenkobi.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !