Numerološka napoved od 13.5. do 19.5.2019: Čas je za novo vrsto odnosov!

Numerološka napoved od 13.5. do 19.5.2019: Čas je za novo vrsto odnosov!

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Lekcije 20. tedna:
Smo polovica vsakega odnosa, ki ga sestavljamo, zato se zavedajmo svoje vloge in moči. Ozrite se na pretekle štiri tedne. Vas spominjajo na lanski november? Vas spominjajo na preteklost? V dogodkih teh zadnjih tednov se nagaja pomembno ogledalo: ste srečni in izpolnjeni znotraj odnosov, ki jih gojite? Se počutite varni? Imate ob sebi zanesljive ljudi? Analizirajte vse vrste odnosov, ne zgolj romantičnih – tudi prijateljske, sorodstvene, odnose med sodelavci, sosedi…

Kaj odnosi, katerih del ste, govorijo o vas? Kaj osebe, s katerimi ste si blizu, sporočajo o vas?

Kadar smo obdani z osebami, ki so pozitivne, bom težje zapadli v negativna občutja in seveda bi se težje smilili sami sebi. Ko nas obdajajo toksični ljudje, je lahko občutek, da je vsak stik z njimi kot polivanje kisline na odprto rano. Seveda pa nikoli ni odvisno le od okolice, ampak primarno od nas.

Ta teden bodite pazljivi, da ne kažete s prstom na druge. Tudi na svoje starše ne. Tudi na državo ne. Raje to energijo uporabite za iskanje rešitve, in če je nikakor ni, potem se osredotočite na tisto, kar lahko spremenite.

Znotraj obstoječih in dolgotrajnejših odnosov se obetajo spremembe. Zelo možni so začetki drugačnih in za vas nenavadnih poznanstev, ki bi se lahko sčasoma razvili v prav posebne vezi, zato bodite odprti do novih oseb, ki stopajo v vaše življenje.

Predvsem pa delajte na odnosu, ki ga gojite do sebe. Se spoštujete? Imate visoko mnenje o sebi? V tem času bo (seveda) nagajal ego, zato bi morda hrepeneli po potrditvi. Ne iščite je v drugih. Podarite si jo sami.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kako bi sebe opisali Marsovcu, ki nima pojma o človeštvu?
Kdo vam gre na živce?
Koga pogrešate?
Izluščite rdečo nit.

UGODEN ČAS
Nova poznanstva
Obnovitev zamrlih prijateljstev
Drugačen način komuniciranja in povezovanja

Si želiš Numerološko osebno analizo? Sedaj na voljo s 25% popustom. 🙂

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Izrazite svoja čustva in se pri tem ne zadržujte. Pazite le, da ste razločni v tem, kar želite sporočiti. Možno je, da boste nekoga narobe razumeli.

Število življenjske poti 2
Posvetite se odnosom iz otroštva ter tistim, za katere bi dejali, da so gradnik vas. Pričakujete lahko, da se bo pojavil strah, ki mu ni več mesta v sedanjosti.

Število življenjske poti 3
Dovolite si spontanost, ki je vam osebno nenavadna in meji na drznost. Je že res, da imate bujno domišljijo, a do kam si dovolite v odnosih z bližnjimi?

Število življenjske poti 4
Bolj boste čustveno nabiti kot običajno. Bodite ljubeči do sebe in ne oklepajte se oseb, katere ljubite na račun svoje sreče. Ugoden čas za romantiko.

Število življenjske poti 5
Razmislite preden delujete. Običajno tuhtate šele po dejanju ali dogodku (če niste z mislimi že neko drugod). Tokrat analizirajte preden delujete.

Število življenjske poti 6
Bolj odločni boste v svoji komunikaciji in rezultati bodo vidni takoj. Okrepite svojo samozavest tako, da dvignete svojo lastno vrednost. Dragoceni ste!

Število življenjske poti 7
Ne izogibajte se občutkov, ki se porajajo. Če so povezani s preteklostjo, se vprašajte kaj potrebujete, da bi jih lahko presegli (v kolikor so boleči).

Število življenjske poti 8
Čas je za vaš novi jaz v odnosih. Predvidevati je, da gre za bolj samostojen jaz, zato ne bi bilo nič presenetljivega, če bi se dolgotrajnejši odnos končal.

Število življenjske poti 9
Pogovorite se s seboj iz preteklosti. Kaj bi si povedali, kot jaz iz sedanjosti? Kaj ste v preteklosti bili, pa sedaj pogrešate? Delujte v smeri rešitve.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem