Išči
Generic filters
numerologija
foto:weeklyinspiration.com

Numerološka napoved od 13.6. do 19.6.2016

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Teden Karmičnih števil!

Lekcije 24. tedna: Karma je pravzaprav druga možnost. Potrudimo se tako sprejemati izzive tega tedna. Lažje nam bo, če si bomo dejali: ”Tole je popravni izpit. Kako lahko storim sedaj bolje?”Teden bomo pričeli s Karmičnim številom 13, ki mu sledita še 14 in 16 ter zaključili s številom 19. Vsa našteta števila so Karmična, ki nam bodo na čustvenem področju tresla hlače. Lekcije Ljubezni do sebe ter brezpogojne Ljubezni so na vidiku!Obeta se nam bolj čustveno obdobje, obenem pa je možen tudi občutek otopelosti. Bodite pozorni na razliko. Morda vas nekaj ni ”minilo”, kot bi po domače rekli, temveč ste preprosto preobremenjeni in se s tem ne ubadate tako intenzivno kot bi se sicer.Delajmo na odnosu do sebe ter opazujmo ali smo lahko bolj brezpogojno ljubeči do drugih. Na kakšen način bi bili lahko bolj potrpežljivi do sebe?Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Resnica bo izjemno jasna. Obstaja možnost, da ji ne boste želeli pogledati v oči. Kritika ni potrebna, temveč sprememba. Sprejmite tista dejstva, ki vam niso pogodu.Število življenjske poti 2 Potrebno se bo postavit za sebe. Ne pričakujte, da vas bo nekdo ubranil, ali da bo Življenje poskrbelo. Lekcija Ljubezni do sebe je postaviti mejo. Odločno.Število življenjske poti 3 Vsak konec je nov pričetek. Tudi, ko govorimo o obdobju. Ste bili preveč preplašeni, da bi odnos ali navado končali? Se bojite zamerit drugim? Kaj pa sebi?Število življenjske poti 4 Nova energija vas bo obdajala, zato se ne vračajte v preteklost. Pogreta juha ni nikoli tako dobra kot sveže skuhana. Pojdite novemu življenju naproti. Sedaj.Število življenjske poti 5 Dejanje, ali besede druge osebe vas bodo zdramili. Sprejmite ogledalo. Poiščite sporočilo za vas. Kaj je potrebno spremeniti? Krenite po novi nepoznani poti.Število življenjske poti 6 Naj vam je domišljija ne zagode. Se je nekaj dogajalo na tak način v preteklosti; ali se v resnici dogaja sedaj? Ne bojte se nečesa, kar se je zgodilo. Minilo je.Število življenjske poti 7 Dogajanja okoli sebe boste dojemali zelo resno. Možen je občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Pa je resnično temu tako? Vedno imamo izbiro. Izberite, torej.Število življenjske poti 8 Več spontane in iskrive energije vas bo obdajalo, zato zlahka spregledate lekcije tega tedna. Ne odločajte se prehitro. Odločite se, ne odreagirajte. Ugoden čas za dopust.Število življenjske poti 9 Tako kot spreminjamo svoje miselne vzorce, spreminjamo tudi svoja čustva. V tem času oprezajte za čustvi ter občutki, ki so vam bili do sedaj nepoznani. Prisluhnite.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem