FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 13. do 19.2.2017

Slaba karma? Z Ljubeznijo nad njo!

Lekcije 7. tedna:
Ljubezen zdravi in prav nič drugega. Tudi sovraštvo in jeza nas lahko spremenita, res je. A spreminjata nas v zagrenjeno osebo. Pozitivno spremembo lahko doseže le Ljubezen. Lekcija? Razlikovanje med Ljubeznijo in manipulacijo iz ali zaradi Ljubezni.

Ironično: Valentinov teden pričnemo in končamo s karmičnimi datumi.

Vsa Karmična števila se bodo zvrstila v tem tednu, zato prisluhnimo njihovim sporočilom. 13., 14., 16. in 19. bodimo nekoliko samokritični ter poglejmo za nazaj kaj bi lahko storili bolje, da bomo tako ravnali vnaprej.

Karma ni kazen. Pravzaprav je možnost za učenje.

Nauke česa pa bo vam prinesla ta teden?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vsem nam prija, da imamo prav; a ta teden svojega prav ne vsiljujte, četudi vas vodijo najboljši nameni. Določene napake ali spoznanja morajo priti sami od sebe (drugim).

Število življenjske poti 2
Ne bojte se zaključka. To je zgolj prehod v novo obdobje in obenem nudi čas za razmislek, spremembo ter zdravljenje. Kaj bi spremenili, če bi imeli čarobno paličico?

Število življenjske poti 3
Naj vas močna energija ne plaši. Okoli vas so energetsko močne osebe, ki vam lahko pomagajo. Ne bojte se izraziti svojih šibkosti. Morda pa le niste tako nežni…?

Število življenjske poti 4
Kompromis je prilagajanje dveh strani. Kadar se vedno znova prilagaja zgolj ena plat, zajadramo izven balansa. Opazujmo v katerih odnosih in situacijah se to dogaja.

Število življenjske poti 5
Strahove iz otroštva ne morete pustiti okoli vogala. Kako bi jim pogledali v oči? Ste že slišali, da ima strah velike oči? Morda pa se on vas boji in ne obratno? Poskusite.

Število življenjske poti 6
Občutek varnosti vedno izvira iz naše notranjosti, zato vas bodo energije Karme testirale ravno tam. V notranjosti. Bodite nežni do sebe in vas ne bodo prizadele.

Število življenjske poti 7
Pričakujete lahko nihanje v počutju in trdnosti odločitev. Naj vas ne zamika, da bi vrgli puško v koruzo in se vdali v usodo. Vi krojite svoje življenje, ne življenje vas!

Število življenjske poti 8
Možno je, da vas bodo čustva varala. Pritisk strahu ali pa vere v ”vse je v najlepšem redu, dokler smo tiho” se bo okrepil. Ne zatiskajte si oči. Spremenite okoliščine.

Število življenjske poti 9
Resnica je večplasta, zato se kaj hitro lahko zgodi, da se bo zdela podobna čebuli. Raziskujte vse plasti, predvsem pa sledite svojemu notranjemu občutku. Zaupajte.

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !