Numerološka napoved od 14.9 do 20.9.2015

foto:Cheryl Holt, pixabay

Udejanjimo zamisli prejšnjega tedna!

Lekcije 38. tedna:
Opazujmo se ali sledimo zamislim in željam? Ko se prvotno navdušenje umiri, kaj se zgodi? Dejansko udejanjimo svoje ideje, ali o njih le govorimo, nas minejo, jih nemara kar pozabimo? Opazujmo sebe, svojo samodisciplino ter predanost. Zakaj odnehamo – če odnehamo? Kaj se v resnici skriva za tem?

Lahko delamo na sebi in krepimo svojo lastno podobo ter smo mnenja, da imamo dobro samopodobo, a izraz le tega je v našem dejanskem delovanju. Kadar odnehamo ali se nečesa ne lotimo, ker ne zaupamo vase, potem se je modro vprašati ali smo nemara nedisciplinirani ali zaradi premočnega nezaupanja zablokiramo. Bi dejali, da obstaja možnost, da sami sebe sabotirate?

Namig: kadar nam nagaja disciplina, lahko zelo pomaga urnik. Natančen razpored zadanega, kateremu namenimo točno določen čas dneva. Ko gremo denimo na aerobiko, nismo poleg še na socialnih omrežjih, ne sms-jamo in počnemo zraven še kopico drugih zadev, ampak migamo.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodite bolj domiselni v svojih dejanjih. Dovolite notranjemu otroku, da izkaže svoja čustva in pokažite svojo nežno plat. Bodite preprosto kdor ste: inovativni, posebni in unikatni.

Število življenjske poti 2
Pridno se lotite vseh obveznosti katere prelagate ali se že dalj časa komplicirajo. Z nekaj več odločnosti boste uspeli urediti vse potrebno in počutili se boste naravnost odlično.

Število življenjske poti 3
Spremembe so tu in z njimi obenem negotovost. Ne oklepajte se preteklosti in ne sprašujte drugih kako naj bi se vi počutili. Sprejmite tudi tiste bolj drzne in (ups) divje delce sebe.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite srčku. Vse odgovore, katere iščete izven sebe – o sebi, nosite v sebi. Dovolj je le nekaj minut tišine ter prave sproščenosti. Naj vas ne bo strah. Vse je v redu, vse že veste, kajne?

Število življenjske poti 5
Resnica ne boli. Zaboli razočaranje. Zabolijo neizpolnjena pričakovanja, upanje, da so nam ljube osebe poštene, iskrene in, nam podobne. Kaj ni bolje resnica kot laž? Izberite pogum.

Število življenjske poti 6
Ko se res odločimo, se puzzle življenja zložijo. Če se še vedno zatikajo, težje uskladijo je morda čas, da spremenite svojo odločitev ali izbiro. Nikoli ni prepozno, saj to vemo.

Število življenjske poti 7
Sprejmite tujo naklonjenost in pozornost, ki je zavita v dobronameren nasvet. Prisluhnite. Zahvalite se. Nato pa se odločite kot vi sami občutite v sebi, da je najbolj prav za vas.

Število življenjske poti 8
Končno je vaš novi jaz tu! Ste veseli? Ga opazite? Prosim, ozrite se na sebe pred letom dni. Opišite največje razlike pri sebi med takrat in sedaj. Pohvalite se in kar tako naprej.

Število življenjske poti 9
Komunikacija bo pomemben del tega tedna. Izrazite sebe, sprejmite mnenje drugih. Energija bo krožila umirjeno, zato naj se vam prav nikamor ne mudi. Vse pride ob svojem času.

 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: