FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 14. do 20.11.2016

Stopimo na pot svojega Življenja!

Lekcije 46. tedna:
Znamo prepoznati pot svojega Življenja?
Razlikujemo poslanstvo, ki je namenjeno delu za druge in svojo pot, ki je delo za našo dušo?Ne glede na to koliko se upiramo, svoji poti se ne moremo izogniti. Vsak korak, ki ga naredimo ima svoj namen. Ga znamo prepoznati?

Vse v življenju je naša izbira.

Določeni izzivi so zelo težki in boleči. Naša izbira pa je, ali bomo iskali rešitev ali še več potrditev, da smo žrtev. Ko iščemo dobro, ga najdemo v še tako slabi zadevi- če iščemo slabo, ga najdemo tudi v najlepši pravljici. Bodimo pozorni kako smo naravnani.

Poznavanje svoje življenjske poti je ključnega pomena, saj tako lažje izbiramo korake, s katerimi se bližamo premagovanju tistih lekcij, ki jih kot duša potrebujemo. Zgolj tako se izvijemo iz navideznega začaranega kroga.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Prisluhnite osebi, ki je sicer ne spoštujete kaj dosti. Prav možno je, da vas bo presenetila z modro izbranimi besedami, ki bodo nosile sporočilo za vas. Bodite odprti.

Število življenjske poti 2
Bodite čim bolj izvirni v komunikaciji. Izbirajte lahko razumljive besede in dodajte plastične primere. Tujih besed ne dojemajte kot napad na sebe. Sprostite se.

Število življenjske poti 3
Posvetite se obveznostim, ki ste jih v zadnjem času zanemarjali. Zelo verjetno je, da boste kakšen rok zamudili, zato ne odlašajte več. Bodite pozorni na fizično počutje.

Število življenjske poti 4
Ko zaznate, da ste v krču, se lotite nečesa, česar še nikoli niste počeli ali kakšne adrenalinske dejavnosti. Pomembno je, da presekate mletje uma, ki krč povzroča.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite svojemu srcu. Kdaj ste bili nazadnje navdušeno srečni in polni življenjskega zagona? Katere odločitve vas vodijo v smeri te sreče in katere stran?

Število življenjske poti 6
Lažje boste razsodno razmišljali zato izkoristite ta teden za učenje, ter osebnostno rast. Katera znanja bi vam lahko pomagala pri čustveni zrelosti? Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 7
Ko prepoznamo svojo pot in nje namen, se poskusimo čim bolje organizirati. Je možno, da v določenem odnosu/situaciji ali navadi bolj kot ne zapravljate svoj čas?

Število življenjske poti 8
Sprejmite zaključek enega obdobja, da bi lahko pričeli z novim. V tem tednu dobro poskrbite za sebe, naberite si moči in sprejmite ponujeno roko. Kaj vas krepi?

Število življenjske poti 9
Nov val notranje moči vas bo oblil, če boste sledili sebi. Prisluhnite zgolj svojemu notranjemu glasu. Ne dovolite distrakcijam, da vas zavedejo od cilja.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !