FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 15.5. do 21.5.2017

Čas je za povezovanje!

Lekcije 20. tedna:
So naše ideje naše ali so nam jih povedali? Kaj pa želje, pričakovanja in nenazadnje, mnenje o svetu, življenju in, o nas samih? V kolikšni meri dovoljujemo vplivu okolice, da določa kaj mi mislimo in kako sami sebe doživljamo?

Zgodi se, da smo hudo razočarani in močno prizadeti. Ta bolečina se lahko zareže tako globoko, da spremenimo svoje mnenje o sebi (namesto o drugi osebi). Seveda ga poslabšamo.

Dovolimo si potreben čas za zdravljenje. A ne pozabimo, da nobena slaba izkušnja ni vredna nas samih.

Lahko smo bili izdani, prevarani, lahko smo nekoga zelo ljubega izgubili – vse to je del življenja. Ni del nas. Mi nismo krivi, da nam je nekdo lagal, nam morda namerno škodoval – to je bila njihova zavestna izbira in odločitev.

Iz takih izkušenj se lahko veliko naučimo. Denimo, kakšna oseba mi ne želimo biti.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Spomnite se, česa ste si želeli kot otrok. Bi dejali, da ste presegli svoja pričakovanja? In kako bi jih lahko? Rodili smo se, da bi bili najboljša verzija sebe. Pogumno.

Število življenjske poti 2
Opazujte osebe, ki so verjele v vas, ko vi morda niste. Povprašajte jih zakaj. Presenečeni boste nad odgovori. Okrepite svojo lastno samozavest preko pozitivnih izkušenj.

Število življenjske poti 3
Poskusite drugačen, bolj sproščen pristop k starim izzivom. Zdaj ni čas za pogrevanje preteklosti. Izbirajte drugače, pojdite po drugi poti – srečevali boste nove ljudi.

Število življenjske poti 4
Izjemno dober čas za druženje, obnavljanje prijateljstev in nova poslovna povezovanja. Ne dovolite, da bi vas prepričali v nekaj, česar si ne želite. Vi odločate.

Število življenjske poti 5
Nasvet strokovnjaka, ali nekoga z veliko izkušnjami, bi bil dobrodošel. Pozanimajte se tudi o ozadju perečega dogajanja, saj (še) ne veste vsega. Pazite na podrobnosti.

Število življenjske poti 6
Občutite svojo notranjo moč. Samo živite jo. Nobena sprememba ni potrebna, vi ste kdor ste. Bodite ponosni na sebe točno takšni kot ste. Lažje boste dosegali cilje.

Število življenjske poti 7
Zdelo se bo, da vam pamet govori, da ni prav kar občutite. Ne trudite se zadušiti svojih čustev, saj ne boste uspeli. Prisluhnite. Prepoznajte. In minilo bo.

Število življenjske poti 8
Nova energija je tu. Zdaj pa je čas, da stopite naprej, da ste aktivni in z dejanji izražate kakšna oseba ste. Stojte za svojimi besedami. Nove priložnosti so tu.

Število življenjske poti 9
Oseba v vaši bližini vam lahko zelo pomaga prepoznati vašo lastno veljavo, zato ne odrivajte ljudi stran od sebe. Seveda še vedno pazite, da znate postaviti mejo.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !