Numerološka napoved od 16.5. do 22.5.2016

Numerološka napoved od 16.5. do 22.5.2016

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Znamo dobro komunicirati?

Lekcije 20. tedna:
Pred nami je obdobje bolj intenzivne komunikacije. Bodimo pozorni kako odprti smo informacijam o sebi, katerih ne želimo slišati. Obenem opazujmo kako ravnamo z besedami, ki jih je nam težko izreči. Čas je za nežno odločnost.

Preostanek meseca bo bolj posvečen odnosom ter komunikaciji, povezovanju in tudi, razhajanju. Teden pred nami lahko zadeve spotencira, zato bodimo pozorni, da nas ne odnese. Nesporazumi so bolj verjetni v tem času – predvsem zaradi pretiravanja ali prenapetosti.

Bodimo iskreni, korektni in odprti.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Domišljija vam lahko ponagaja. Se res tako dogaja kot vi doživljate? Možno bo, da si boste zadeve razlagali po svoje ali pa si jih kar sami namislili. Domišljijo pod kontrolo.

Število življenjske poti 2
Bolje se boste počutili. Zadeve se bodo umirile, tudi vaše počutje. Ni trenutek za vse ali nič, čeprav se bo tako dozdevalo. Počakajte z odločitvami na naslednji teden.

Število življenjske poti 3
Spremembe so pred vrati. Predvsem se jih je potrebno zavedati. Ne zatiskajte si več oči. Recite bobu bob in se pričnite soočati s posledicami; ne s samim dejanjem. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Čustva bodo močnejša. Posvetite se svojim dragim osebam in ne pozabite na sebe. Lotevajte se tudi zoprnih zadev z Ljubeznijo in preobrazile se bodo v bolj prijetne.

Število življenjske poti 5
Resnica osvobaja, čeprav lahko zaboli. Česa se izogibate? Na področju odnosov ne bo šlo več odlagati z neizbežnim. Energije so že naredile svojem; zdaj ste na vrsti VI.

Število življenjske poti 6
V sebi boste našli novo moč, ter odločnost. Zdaj je pravi čas, da na področju odnosov naredite red. Kaj ni bilo že zdavnaj dovolj? Včasih ravnate kot, da sebe nimate radi.

Število življenjske poti 7
Zaključevanje nam lahko ponudi veliko bolečine in obžalovanja, ali pa sveže nove energije, ki jo bomo usmerili v nove pričetke. Izbira je vaša. Preteklost ali prihodnost?

Število življenjske poti 8
Pripravite se na brco v zadnjo plat in polet naprej. Odnosi so področje na katerem se končno postavite na svoje mesto. Prenehajte se prilagajati ali celo minimizirati.

Število življenjske poti 9
Spregovorite tudi tiste besede, ki gredo težko z jezika. Olajšani boste vi in druga oseba. Presenečeni boste nad odzivom. Prišel je čas, da položite karte na mizo. Varni ste.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem