Numerološka napoved od 16.9. do 22.9.2019: Zabavno & obetavno!

Numerološka napoved od 16.9. do 22.9.2019: Zabavno & obetavno!

Lekcije 39. tedna:
Preveč dela v tem tednu bi lahko delovalo še posebno škodljivo, saj nas energije potiskajo v bolj čustvene vode. Znate razbremeniti svoj urnik brez občutka krivde, ali ravno obratno, se nikakor ne ”vzamete v roke”?

Pričetek tedna bomo nekoliko bolj razdražljivi. Prav možno je, da se bo pojavil občutek začaranega kroga, nezaupanja v sebe, Ljubezen, Življenje, partnerja in sposobnost oziroma verjetnost tega, da se bo vse (ali nekaj specifičnega) dobro izteklo. No, pa saj se v življenju ja zgodi, da se nam vsega ne ugodi, kajne? Pa smo še kar živi in po določenem času tudi morda veseli, da se ni tako izteklo kot smo si želeli.

Opustite pričakovanja, zahteve ter vse omejitve. Predvsem odločitve porjavela prepričanja o sebi. Če pri sebi zaznate bolečino, vas ni prizadel nihče drug, niti ne situacija v kateri ste. Boli vas, da ne živite sebe, zato namesto, da bi tarnali, poiščite inovativne rešitve danemu izzivu.

Saj to je Življenje. En velik izziv za drugim. Bodite raziskovalec in inovator. Kako boste na novo zgradili sebe?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kako boste na novo zgradili sebe?
Kdo bo z vami, z novim jazom?
Kdo ne sodi več ob vas?

UGODEN ČAS ZA
Družabne aktivnosti
Smeh in igrivost
Zdravljenje otroštva

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Obudite spomine na otroštvo. Česa ste se bali? Čemu ste se upirali? Pomirite lastnega notranjega otroka. Danes niste več nebogljeni. In poskusite nekaj od naštetega (pomežik).

Število življenjske poti 2
Bodite spontani in čutni. Pred vami je idealen čas za strastne trenutke v dvoje, zato si vsaj en večer v tednu rezervirajte za nekaj čarobnega in prav posebnega.

Število življenjske poti 3
Idealen čas za nekaj romantičnega. Ne bodite preveč sramežljivi ob tem, ravno obratno. Presezite svoje meje morebitne zadržanosti in se odprite. Brez pričakovanj.

Število življenjske poti 4
Lažje boste racionalno razmišljali, a pazite, da tako ne uničite radosti trenutka. Ne jemljite vsega preveč resno. Saj veste kaj pravijo: nihče ne pride živ ven iz življenja.

Število življenjske poti 5
Vklopite sojo domišljijo in bodite pozorni na nove poslovne priložnosti, ki se lahko pojavijo zakrinkane v pomoč starejšim ali novim sodelovanju z mlajšimi. Manifestirajte!

Število življenjske poti 6
Energija prejšnjega tedna se nadaljuje. Sprejmite nagrade in pozitivno pozornost. Je možno, da slednja kar spolzi mimo vas? Kako se odzovete na kompliment?

Število življenjske poti 7
Obeta se val nove energije. Kot bi vas oblila svežina. Oprhajte se v energiji novih možnosti in še neraziskanih spoznanj. Uživajte ob tem. Ne analizirajte. Doživite.

Število življenjske poti 8
Povezujte na videz nepovezljivo. Ne razmejujte področij svojega življenja, raje jih združite. Večplastna oseba ste, posvetite se vsem aspektom sebe. Ste srečni, takšni kot ste?

Število življenjske poti 9
Pravijo, da je življenje to, kar sami iz njega naredimo. Kaj torej vi ustvarjate? Vzemite nove barvice in posezite po novem, platnu. Čas je za spremembo. Smer? Sreča!

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem