FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 17.10. do 23.10.2016

Prisluhnimo srčku!

Lekcije 42. tedna:
Vsi odgovori se skrivajo v našem srčku. Zakaj? Ker so prežeti z Ljubeznijo!

Brezpogojna, nesebična ljubezen do sebe je mnogokrat najtežja lekcija. Postavljamo druge pred sebe, ali pa sebe na prvo mesto. V obeh primerih smo izven harmonije. Postavimo sebe in druge na enakovredno mesto.

V srčku se skriva vse, ljubezen in sovraštvo, zaupanje in strah. V svojem srčku nosimo hrepenenja in spomine. Vzemimo si več časa za sebe in obnovimo svojo povezanost s svetom in stvarstvom ter najbolj drobcenimi bitji okoli nas. Tudi drevo je živo bitje – objemite ga. Objemite sebe, objemite čudež, ki mu rečemo: Življenje.

Skrbi bodo počakale. Kaj, če bi jih preimenovali v obveznosti, namesto skrbi? Zavedajmo se, da če vedno znova premišljujemo kaj vse lahko gre narobe ali pa nas teži, zgolj zapravljamo svojo lastno energijo. Bodimo hvaležni za vse, kar je dobro in spremenimo naboj energije.

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Sledite svojim načelom in ne pričakovanjem okolice. V temu času dobesedno odpirate vrata novitetam, torej tudi drugačnemu pogledu na svet. Tako sebi kot drugim.

Število življenjske poti 2
Vzemite vajeti življenja nazaj v svoje roke na vam primeren način. Niste agresivna oseba, zato ne izgubljajte časa s prepirom. Preprosto, zaživite tako kot želite!

Število življenjske poti 3
Ne pozabite na pomemben del življenja, ki mu rečemo žetev. Sprejemajte rezultate dobrega dela. Naj lepa energija, ki jo oddajate, pride nazaj tudi do vas.

Število življenjske poti 4
Odločno na nove poti, a le po stopinjah srca. Sledite klicu svoje duše v tem času. Prisluhnite svoji notranjosti; po čem hrepeni? Naj se vam ne mudi. Odločno.

Število življenjske poti 5
Pogovorite se in razmislite ali se ne bi nemara prilagodili. Pred vami je pomemben teden na področju odnosov, tudi odnosa vas do vas samih. Ste ljubeči?

Število življenjske poti 6
Posvetite se notranjemu otroku ter spominom iz otroštva. Je možno, da se v določenih ‘odraslih’ situacijah še vedno vedete kot otrok? Opazujte se. Objem.

Število življenjske poti 7
Bolje se boste počutili ta teden. Izkoristite ga za dejavnosti, ki vas veselijo. Ugodno obdobje za učenje in raziskovanje ter osebnostno rast. Čas za sebe.

Število življenjske poti 8
Spremembe, dolgo pričakovane spremembe so tu! Boste znali uživati v njih? Razprite krila okoli sveta, ne zgolj okoli najbližje stolpnice. Ni meja. Uživajte.

Število življenjske poti 9
Čustva bodo močnejša, zato si vzemite več časa za sebe. Zavedajte se, da že takoj v naslednjem tednu boste bolj samostojni, zato se ne obremenjujte preveč.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !