FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 17.4. do 23.4.2017

Zaupaj v sebe, da bi zaupal življenju!

Lekcije 16. tedna:
Šele zaupanje v sebe nam podaja zaupanje v življenje. Tako kot šele, ko znamo ljubiti sebe, lahko polno ljubimo bližnjega. Vse v življenju je prepleteno v popolni harmoniji. Ne izločajte sebe, ne izločajte drugih. Vse je popolno. Tudi vi!

Življenje je poces učenja. Nismo se rodili, da bi med seboj tekmovali, čeprav nas družba tako usmerja. Mnogi so bili celo na takšen način vzgojeni: ”kdo bo prej, ti ali …?” Odvrzimo to.

Zakaj bi potrebovali tovrstna merila in pritisk?

Slon ne more splezati na drevo, maček pa nima rilca, in kaj potem? Mislite, da mucke sedijo v krošnji drevesa in se obremenjujejo s tem? Mačje dame so same po sebi prepričane, da so dive. Slon si verjetno niti ne želi na drevo.

Ne stremimo k nečemu sam zato, ker mediji (reklame) trdijo, da je to tako zelo imenitno.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Zdaj je čas za odločilne poteze, za katere se je zdelo, da se nikakor ne izluščijo iz obilice možnosti in različnih izbir. Sledite sebi in svoji energiji, nikakor zapovednicam družbe.

Število življenjske poti 2
Zaprite vsa vrata, ki vodijo nazaj. Odmaknite se od oseb in odnosov, ki vašo energijo črpajo. Dovolj je bilo upanj, ki so prazna ter poti, ki vas ne vodijo tja, kjer je za vas dobro.

Število življenjske poti 3
Kako dober občutek je, ko odpremo okno in začutimo svež zrak. Takšna energija vas obdaja v teh dneh: sveža. Dodajte svežino vsemu, predvsem tistim opravilom, ki vas dolgočasijo.

Število življenjske poti 4
Pogovorite se s svojimi notranjimi starši. Nimamo samo notranjega otroka, v sebi nosimo tudi svoje notranje starše. Spremenite dvogovor. Naj postane pogovor enakovrednih.

Število življenjske poti 5
Izrazite svojo nežnejšo plat, ki jo tako velikokrat radi zanemarjate. Morda vam okolica očita, da ste neodgovorni, ko pa ste zgolj razigrani. Uporabite to nagajivost sebi v prid.

Število življenjske poti 6
So trenutki, ko se zdi, da ničesar ne napravimo (dovolj) dobro. Odpustite si za vse takšne trenutke, ko ste bili do sebe tako grobi in prestrogi. Delovali ste po svojih najboljših močeh.

Število življenjske poti 7
Naj misli poletijo preko višav strukturiranega mišljenja in se razblinijo v oblakih občutkov. Naj bo to vsakodnevna meditacija za vsak dan tega tedna. V nedeljo boste presenečeni kam vas je ponesla.

Število življenjske poti 8
Poznate rek: ali delaj s srcem, ali pa se raje ne lotevaj? Zdaj to za vas še posebaj velja. Če vašega srčka ni v določeni zadevi, potem tudi vas (v resnici) ni, kajne? Razbohotite se v srcu.

Število življenjske poti 9
Um in srce se zdita včasih vsak na svojem polu. Kot bi bila vsak na svojem bregu reke. In veste kaj, še čez vsako reko vodi most. Torej, zgolj zgradite most in vse bo padlo na svoje mesto.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !