Numerološka napoved od 17.9. do 23.9.2018

Numerološka napoved od 17.9. do 23.9.2018

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Uresničite tiste sanje, nad katerimi ste že obupali!

Lekcije 38. tedna:
Včasih vržemo puško v koruzo mnogo prehitro ali iz nepravih razlogov. Kadar prezgodaj odnehamo, pa naj gre za odnos ali pa željo po materialni dobrini, lahko hrepenenje še vedno ostane. Življenje nam običajno ponudi dogodke, ki nas opomnijo, da nič še ni popolnoma izgubljeno. Kdo ali kaj vam je prišlo na misel ob branju teh besed?

Pravijo, da nobene sanje niso nedosegljive. V večini primerov smo mi tisti, ki postavljamo omejitve in menimo, da nečesa ne zmoremo. Marsikdo izmed nas bi lahko bil nevrokirurg, če bi posvetil dovolj časa in energije v učenje. O čem ste sanjali kot otrok? Imate svoje otroke – bi dejali, da ste svoje sanje prenesli na njih in si želite, da bi oni dosegli, česar vi morda niste?

Vsak september je zaradi vpliva števila 9 nekoliko bolj čustven. Letos bi se zaradi posebne kombinacije z letnico 2018 lahko pojavil občutek zamere ali krivice, tudi nevoščljivosti. Torej, če se zgodi, da se ujamete ob misli, da se je nekomu uresničilo nekaj, kar se vam ni, se ustavite. Prepričana sem, da bi vam lahko zavidalo veliko ljudi za marsikaj, kar je vam samoumevno ali nemara celo odveč.

Odveč?

Je lahko karkoli res odveč? Če je odgovor da, se nahajate v odličnem obdobju, da primerno poskrbite za predmete (jih podarite) in osebe (se od njih oddaljite), ki so vam odveč. Če opazite, da v sebi nosite vzorec, da ste vi odveč, pa pričnite v tem tednu intenzivno in vsakodnevno delati na lastni vrednosti.

Preveč?

Občutek, ki se rad porodi v takih obdobjih je tudi, da je vsega preveč. Težav, utrujenosti, ljudi, obveznosti, itd. Naučite si tekom dneva vzeti odmore, v katerih se odklopite! Spremenite okolje, počnite nekaj, kar vas razvedri. Če boste sedeli kot kupček nesreče, vam 15-minutni odmor ne bo prav nič koristil. Pomigajte ob veseli glasbi, prisluhnite šali, pretegnite in razgibajte telo, pojdite ven na zrak in v naravo, poglejte v sonce – vse to lahko storite v 15 minutah tekom delovnega dneva. Vse je le stvar organizacije.

Več?

38. teden nas bo nežno opomnil tudi, da je življenje proces rasti. Kako bi danes lahko bili boljši človek kot včeraj?Kako bi lahko dali več od sebe in kako bi se lahko naučili sprejemati več? Pričakujete lahko tudi, da se bo posledično sprožil vzorec manjvrednosti, torej občutek, da niste dovolj dobri. Po čigavih merilih?

Objemite sebe z vso Ljubeznijo sveta in si večkrat na dan povejte, da ste popolni točno takšni kot ste in, da se prav vsak dan izboljšujete.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Katere svoje sanje ali želje dojemate kot nedosegljive?
Zakaj so nemogoče?
Napišite vsaj 3 razloge zakaj pa so dosegljive.
Ste sploh kdaj poskusili?
In, če ste, bi poskusili znova?

UGODEN ČAS ZA:
Postavljanje novih, višjih ciljev
Pohvalo sebe
Pohvalo svojih bližnjih

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Premiki se (znova) obetajo na področju odnosov. Opazili boste več mehkobe v lastnem glasu. Predajte se nežnejšim občutkom. Namig: dober čas za romantiko.

Število življenjske poti 2
Nekoliko bolj osrediščeni boste kot ste bili prejšnji teden, zato se sedaj lotite vseh obveznosti, ki zahtevajo dolgotrajno pozornost. Dober čas za pospravljanje.

Število življenjske poti 3
Lahko bi zaznali več razigranosti ali pa ravno nasprotno, več razdražljivosti. Tako kot otroku preusmerimo pozornost, jo dajte še sami sebi. Zamotite se z lepim.

Število življenjske poti 4
Čustven teden je pred nami, v katerem si vsaj eno popoldne vzemite popolnoma zase in počnite se, kar vam srce poželi. Čas je, da ‘na polno’ razvajate sami sebe.

Število življenjske poti 5
Obstaja možnost, da boste neko izjavo ali gesto vzeli popolnoma preveč resno. Lahko bi preveč teže polagali na obljubo druge osebe, zato bodite pozorni.

Število življenjske poti 6
Bodite pozorni na novo poslovno priložnost. Uporabite svoje znanje in izkušnje, da bi bili bolj učinkoviti. Opazili boste več samozavesti v obnašanju.

Število življenjske poti 7
Ne bojte se zaključevanja. Dokončajte naloge, načrte in se s obilo sveže energije ter idej lotite novega. Dokler nas težijo nedokončane zadeve, smo utrujeni.

Število življenjske poti 8
Končno je pot pred vami jasna in odprta. Sami določate hitrost, s katero se premikate po njej. Morda pa je čas, da ste nekoliko hitrejši? Bodite bolj samostojni.

Število življenjske poti 9
Niste sami in z Življenjem se vam ni potrebno soočati sami. Sprejmite nasvet, pomoč in Ljubezen. Sprejmite Ljubezen. Nič slabega vam ne bo prinesla.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem