FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 18.1. do 24.1.2016

Ustvarjajmo z radostjo!

Lekcije 3.​ tedna: Opazujmo svoje reakcije, ko se nam nekdo zdi nezrel ali morda celo otročji. Se zgodi, da se postavimo v vlogo nekoga, ki želi to osebo podučiti; morda postanemo zadirčni ali vzvišeni? Se pogovorimo s to osebo, ali se o tej osebi pogovarjamo z drugimi (torej jo ogovarjamo)?

Tretji teden nas bo opomnil na vse odtenke barvne palete. Kako zelo so lahko prijetni ali pa ravno nasprotno. Domišljijo v tem času uporabimo za ustvarjanje nečesa prijetnega in ne za čustveno dramo, za pompoznost ali celo pretiravanje. Možno bo, da si bomo preveč k srcu vzeli kakšne besede ali, da se bo preprosta izjava napihnila.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Izkorostimo ta teden za prijetna presenečenja, ki jih pripravimo osebam, ki so nam ljube.

Število življenjske poti 1
Priporočljivo je, da določene zadeve malo bolj resno vzamete, ker se bodo sprva dozdevale otročje lahke. Ne precenjujte svojih sposobnosti in ne podcenjujte zahtevnosti.

Število življenjske poti 2
Spontan teden je pred vami. Vzemite si več časa za dejavnosti, ki vas veselijo. Posvetite se nepoznanemu in drznite si biti bolj ognjeviti. Čas je, da se imate lepo.

Število življenjske poti 3
Bodite pozorni na svoja čustva. Marsikaj bo priplavalo na plano. Morda ste na nekoga že pozabili, morda se je zdelo, da ste preboleli. Opazujte. Samo opazujte.

Število življenjske poti 4
Sprva bo prehod v nov teden povzročil nekoliko zmede, a predvsem in zgolj v vaših mislih. Srček se bo umiril in trezneje boste razmišljali. Počutili se boste bolj ”vi”.

Število življenjske poti 5
Pravi čas za vse povezano z urejanjem birokracije, zato: preglejte zavarovalne police, pogodbe itd. Če vas čaka težek pogovor, zaupajte, da bo izzid pravičen.

Število življenjske poti 6
Znova se bo zdelo, da zapirate vrata. Torej, skozi katera vrata vam nikakor ne uspe priti? Morda pa ni potrebe po zaključevanju? Ali pa kot rečemo: živite od spominov?

Število življenjske poti 7
Lotite se dela in novih poti, svežih pristopov in idej. Morda pa ni potrebno vsega do onemoglosti analizirati, da bi se nečesa lotili. Prepustite se trenutku.

Število življenjske poti 8
Obdobje povezovanja in pogovorov. Če ste ravno pričeli zvezo, odličen čas za zaupne pogovore. Odprite srček. Sprejmite pozornost druge osebe.

Število življenjske poti 9
Vzemite si čas za vragolije. Točno tako, za nagajivost in veselje in radost in ustvarjanje. Kateri je vaš največji problem? Našli boste rešitev.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala,
Lili Sorum

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !