Išči
Generic filters
Previous
Next

Numerološka napoved od 18.11. do 24.11.2019: Podjetno v vsak nov dan!

un-perfekt / Pixabay
Oglas

Lekcije 48. tedna: Včasih delamo, smo marljivi in vesti, a učinka ni. Ste usmerjeni v opravilnost ali storilnost? Koliko poudarka dajete učinkovitosti ter rezultatom? Ko se dobro organiziramo, porabimo manj časa za iste opravke in pričakujemo rezultate. Kaj imate od tega, kar počnete vsak dan?Vse v življenju je predmet odločitve. Vedno imamo izbiro. Resda ne moremo izbirati kaj se bo zgodilo, ampak izberemo kako se bomo na to odzvali. Vsak dan izbiramo ali bomo sledili toku ali bomo stopili ven iz čredice. Torej, nekateri hodijo v službo, kjer je za njih ‘poskrbljeno’ v smislu samoiniciativnosti. Jasno je kaj so obveze in naloge, in pa drugi sami utirajo pot, kar pomeni, da dela morda ne bo, ali pa bo zaslužek, ravno obratno, visok. Podobno se zgodi v vsakodnevnih obveznostih.Podobno velja za naše medsebojne odnose. Ste oseba, ki čaka, da se nekaj zgodi, spremeni, tarnate nad drugimi, upate na prvi korak ali pobudo simpatije, ali vzamete reči v svoje roke in rečete bobu bob?48. teden nam bo pomagal opaziti kje v življenju smo zaspali. Opazujte kaj vas moti, kaj dolgočasi in kaj prinaša pristno radost ter izziv. Bodite pozorni na vsa področja svojega življenja, brez izjeme. Saj vemo, območje ugodja je najbolj nevarna, saj ko nam je udobno zaspimo.Rodili smo se, da bi živeli sebe, četudi smo drugačni od okolice. Izluščite svojo drugačnost in jo spoštujte. Obožujte. Negujte. Okrepite. In.. dragi moji, bodite srečni.

Mogoče te zanima  Numerološka napoved 21. 7. 2021
VPRAŠANJA V POMOČ Ste samoiniciativni? Navedite primere. Dosegate dobre rezultate? Ste zadovoljni s svojim življenjem?UGODEN ČAS ZA Osebno transformacijo Nove cilje in vrednote Boljšo organiziranost Prerazporeditev prioritet

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Vsakodnevne obveznosti vam ne delajo preglavic, kaj pa dolgoročni cilji? Bi dejali, da se zgodi, da pričenjate projekte, a jih ne dokončate? Vztrajnost bo potrebna.Število življenjske poti 2 Pred vami je obdobje razmaha na vseh področjih. Če boste čakali na druge, se boste načakali. Če se boste usmerjali v omejitve, se bodo razbohotile. Kam se boste usmerili?Število življenjske poti 3 Prisluhnite svojih čustvom. Na kaj vas opozarjajo? Naj vas potreba po osrečevanju drugih ne prevzame tako močno, da zanemarjate sebe. Podobno ne kritike okolice.Število življenjske poti 4 Lažje se boste racionalno odločali, zato ne pozabite, da je sreča občutek. Srečo občutimo, ne doženemo je s sklepčnim razmišljanjem. Zato se odločajte, za tisto, kar vas osrečuje.Število življenjske poti 5 Predvsem za vas velja, da se posvetite poslovnemu delu svojega življenja. Možna je nova priložnost zaposlitve ali dodatnega dela. Potrudite se bolj izkoristiti svoj čas.Število življenjske poti 6 Sprejmite zaključek nečesa z dvignjeno glavo. To je priznanje vesolja vam osebno. Zmogli ste. Zdaj je konec. Naj bo to olajšanje. Izjemno dober čas za okrepitev vaše samopodobe.Število življenjske poti 7 Zaupajte v svoje sposobnosti in se odločite za poseben korak. Čas odločitve je tu. Bodite samozavestni in zaupajte v svoj uspeh. Zdaj ni čas za počitek, zato zavihajte rokave.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 29. 7. 2021
Število življenjske poti 8 Izjemno dobro obdobje za pozitivne spremembe na področju odnosov. Izbirajte osebe, s katerimi se vzajemno podpirate ter dopolnjujete. Če slednje, ste si različni, kajne?Število življenjske poti 9 Sreča se vas drži, zato uporabite ta čas za nove kreativne projekte in pa več igrivosti. Morda se boste celo preskusili v loteriji. En listek bo dovolj. Če je namenjeno, je dovolj.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem